Den giftfrie køkkenhave


Den giftfrie køkkenhave er en bæredygtig og sund måde at dyrke grøntsager på.Gastro & Garden tilbyder et bredt udvalg af produkter, der er perfekte til at anlægge og vedligeholde en giftfri køkkenhave. En væksttunnel eller et mini drivhus er en perfekt måde at beskytte dine planter mod vejr og skadedyr, mens du samtidig øger din høst. Gastro & Garden har et stort udvalg af væksttunneller og mini drivhuse i forskellige størrelser og designs.

Højbede.


Et Højbed giver også god plads til at dyrke flere forskellige grøntsager og urter på samme tid, og Gastro & Garden tilbyder højbede i forskellige materialer og størrelser, der passer til netop dit behov.

Insektnet, i komposterbare materialer.


For at beskytte planterne mod skadedyr kan det være en god idé at anvende et insektnet over køkkenhaven. Gastro & Garden tilbyder et stort udvalg af insektnet og net til frugttræer i forskellige størrelser, der passer til netop dit behov. Derudover kan komposterbare materialer som fx ukrudtsdug, sneglekanter til individuelle planter og opbinding til drivhuset og friland hjælpe med at holde køkkenhaven fri for skadedyr og ukrudt. Gastro & Garden har et bredt udvalg af komposterbare materialer og sneglekanter til individuelle planter og opbinding til tomater og augurer i drivhuset og på friland.

Komposterbar ukrudtsdug.

Den bæredygtigt løsningUkrudtsdug fra Gastro & Garden, er lavet af ubehandlet naturfiber, der er komposterbar. Den bæredygtigt løsning til bekæmpelse af ukrudt.
Vor ukrudtsdug er vand- og luftgennemtrængelig, hvilket kan øge høsten ved at regulere jordens fugtighed og temperatur, samtidig med at den reducerer væksten af ukrudt.
Ukrudtsdugen kan nemt skæres til den ønskede størrelse og er velegnet i køkkenhaven, højbede, drivhuse og i prydhaven.

Kartoffelspande.Kartoffel i spand af miljøvenligt fiberstof.
“Nyd friske kartofler hele sommeren med vores smarte kartoffelspande af miljøvenligt fiberstof.
Som de eneste kan Gastro & Garden tilbyde kartoffelspande med to åbninger med velcro lukning, så du kan nemt følge kartoflernes udvikling og høste løbende.
Dyrkning af kartofler har aldrig været nemmere. Med vores praktiske spande, kan alle nyde godt af en rig og velsmagende høst af kartofler fra det tidlige forår til langt hen på efteråret.

Dræbersnegle bekæmpelse med vor snegle stop.

Dræbersnegle bekæmpelse med sneglekanter til individuelle planter, er den ultimative løsning til bekæmpelse af dræbersnegle i din have.

Sneglekanterne holder sneglene væk fra dine planter ved hjælp af deres nedadgående kurveformet kant, der forhindrer sneglene i at komme i nærheden af planterne. Det beskytter planterne mod dræbersnegle og andre plantespisende snegle, uden at skade miljøet eller bruge giftige midler.
En bæredygtige og økologiske metode til at beskytte dine planter mod snegle.

Væksttunnel til køkkenhaven.


Væksttunnel og mini drivhus fås i forskellige størrelser og leveres i moduler, der kan sættes sammen i forlængelse af hinanden, så man kan lave den i den ønskede længde. Hver modul fastgøres med jordspyd og enderne lukkes med tilhørende ende stykker. De er lavet af plastik af høj kvalitet og kan derfor bruges i årevis.

Nem at opstilling.


Vores væksttunnel er nem at opstille, blot ved at klikke flere tunnelmoduler sammen uden brug af værktøj.
Modulerne sikres med jordspyd, ender lukkes med tilhørende ende stykker. Velegnet både i prydhaven, køkkenhaven og i højbede.
Du kan tilpasse modulerne til din størrelse på din have og dine behov, og så sikrer jordspyd og ende stykker, at tunnelen holder sig på plads. Tunnelen har høj gennemsigtighed, så du kan holde øje med dine planter og grøntsager, og er robust med god ventilation, så den holder til de danske vejrforhold.

Selvvandende potter og opbinding til agurker og tomater


Selvvandende potter er en nem måde at sikre, at dine planter altid har den rette mængde vand, og Gastro & Garden tilbyder et stort udvalg af selvvandende potter i forskellige størrelser og designs. Opbinding til tomater og agurker giver dem den støtte, de har brug for, mens de vokser, og Gastro & Garden har et stort udvalg af opbinding til tomater og agurker.

Anlæg en bæredygtig køkkenhave


Samlet set er den giftfrie køkkenhave en bæredygtig og sund måde at dyrke dine egne grøntsager på, og ved at bruge produkter fra Gastro & Garden, som væksttunnel, mini drivhus, højbede, insektnet, komposterbar, selvvandende potte, opbinding til drivhus og friland, sneglekanter til individuelle planter, opbinding til tomater og agurker, og ukrudtsdug, kan du sikre, at dine planter får den bedste beskyttelse mod skadedyr og vejr, mens du samtlige øger din høst. Gastro & Garden tilbyder et bredt udvalg af produkter, der er specielt designet til at opfylde dine behov for en giftfri køkkenhave, og som giver dig mulighed for at dyrke dine egne grøntsager og urter på en bæredygtig og sund måde. Uanset om du er nybegynder eller erfaren i køkkenhave, så kan Gastro & Garden hjælpe dig med at anlægge og vedligeholde din egen giftfrie køkkenhave. Anlæg en køkkenhave uden gift i dag.

Button label

Det siger vores kunder

Fremragende

4.9 ud af 5 | 73 anmeldser anmeldelser
cl ejendomme
Har modtaget de smukkeste hvide kalk…
Har modtaget de smukkeste hvide kalk sten til oliventræer krukkerne. Giver et helt sydlandsk look.
ULRIK HØJSHOLT ANDERSEN
Super god service
Super god service både med levering og telefon snak.
Birgit Roslind
Altid super tilfreds, mange roser
har flere gange fået små hvide sten, som jeg benytter i indendørs blomsterkasser med kaktus, det er noget så flot. Stene kan leveres i 3 størrelse, jeg benytter alle størrelser. Altid god betjening af firmaet Jeg kan give både varer og firmaet min varmeste anbefalinger Birgit Roslind
Eric Mård
Super service
Super service - første klasse Hurtig og nem web-site og god forklaring / detaljer ved opringning til deres kontor. Da en lille fejl opstod ved modtagelse blev den korrigeret med det samme, uden diskussion og uden yderligere betaling. Vil overhovedet ikke tøve med at henvende mig til Gastro and Garden i fremtiden.