Trustpilot
Selvvandende potte - opbinding til drivhus og friland.

Kategorier

Selvvandende potte - opbinding til drivhus og friland.

Selvvandende potte og opbindings system sikre ideelle vækstbetingelser og fremskynde væksten af dine planter og grøntsager.
Det er en smart, praktisk og robust løsning, der sikrer en optimal vanding og undgår spild af vand. Det kan bruges både på friland og i drivhus. Derudover har det også mulighed for at tilsætte flydende gødning direkte i vandet for at give planterne ekstra næring og fremskynde væksten. Gastro & Garden har egen import af selvvandende potte , så du undgår fordyrende mellemled og får en konkurrencedygtig pris på produktet. Det er en optimale løsning, der holder år efter år. Central sektion på 26*26 mm til montering af støtte på 150 cm til opbinding gør det nemt at holde planterne oprejst og støtte og opbinding sikrer planterne mod at blive beskadiget af blæsten.

Viser alle 4 resultater

Optimale løsning, der holder år efter år.

Så hvis du vil have en optimale løsning, der holder år efter år,  for større og bedre høst, så er Gastro & Garden’s selvvandende potte og opbindings system det helt rigtige valg for dig.
Bestil i dag, og få glæde af bedre høst af lækre, friske tomater mm.

Udover vores selvvandende potte og opbindings system forhandler Gastro & Garden også en serie af væksttunneler og mini drivhuse, højbede og sneglekanter, der er designet til at beskytte dine planter mod skadedyr og gøre dit drivhus eller friland mere effektivt. Højbedene giver dig mulighed for at dyrke dine planter i et højere niveau, hvilket giver bedre dræning og luftcirkulation, mens sneglekanterne beskytter mod skadedyr og giver enkel adgang til dine planter. Med vores komplette sortiment af vækstredskaber kan du skræddersy din have og dit drivhus efter dine specifikke behov og sikre den bedste vækst for dine planter.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.