Trustpilot
Søg
Close this search box.
Opbinding til tomater og augurer mm.

Kategorier

Opbinding til tomater og augurer mm.

Opbinding til tomater og augurer. Planteclips – den nemme og hurtige løsning.

Vores planteclips og plantesnor til opbindinger er lavet af komposterbar naturfiber og kan derfor bortskaffes i kompostbeholderen.

Planteclips (∅ 25 mm) er velegnet til både hobby og professionel dyrkning af tomater, agurker, hindbær, peberfrugter, orkidéer og andre husplanter. De bindes på en snor og støtter planterne uden at forstyrre deres vækst.

Viser alle 2 resultater

Opbinding til tomater og augurer mm.

Planteclips er nemme at åbne efter hver brug og kan derfor genbruges flere gange. Fastgør clipset til  plantesnoren og fastgør den omkring skuddet. For tomater, der er sikret af snoren, fastgør clipset til snoren og luk klemmen om tomat skuddet. Sæt en clips hver 20-30 cm.

Vores planteclips er lavet af komposterbar naturfiber og kan derfor bortskaffes i kompostbeholderen efter endt brug. De er velegnet i køkkenhaven, drivhuset, højbede og til stueplanter.

Sammen med vores plantesnor til opbinding, som er lavet af hundrede procent biologisk nedbrydelige materialer som kan komposteres sammen med planteresterne, kan planterne individuelt og fleksibelt fastgøres til støtter, pæle eller taget i drivhuset uden at forårsage skade. Materialet er viskose og ubehandlet papir, og holdbarheden er mindst 2 år.

Planteclips: anvendelse:

Vores clips til tomater er alsidige og kan bruges til mere end bare tomater. De er ideelle til at binde op mange forskellige planter, som bønner, chili, planter og blomster, så længe du har en snor, de kan clipse fast i. De er også velegnet til at støtte agurkeplanter, så man kan også kalde dem agurkeclips.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.