Trustpilot
Ukrudtsdug. komposterbar

Kategorier

Ukrudtsdug. komposterbar

Ukrudtsdug. Den bæredygtigt løsning

Ukrudtsdug fra Gastro & Garden, er lavet af ubehandlet papir, der er komposterbar. Den bæredygtigt løsning til bekæmpelse af ukrudt.
Den er vand- og luftgennemtrængelig, hvilket kan øge høsttiden ved at regulere jordens fugtighed og temperatur, samtidig med at den reducerer væksten af ukrudt og beskytter mod snegle og kæledyr.
Ukrudtsdugen kan nemt skæres til den ønskede størrelse og er velegnet i køkkenhaven, højbede, drivhuse og i prydhaven.

Viser et enkelt resultat

Fordelene ved at bruge en komposterbar ukrudtsdug.

Fordelene ved at bruge en komposterbar ukrudtsdug fra Gastro & Garden er mange. Det er en miljøvenlig løsning, da den er lavet af ubehandlet papir, der er bæredygtigt og kan komposteres efter brug. Det giver også en tidligere høst, da den modererer jordfugtigheden og øger jordtemperaturen. Desuden reducerer den ukrudtsvækst og beskytter mod snegle og kæledyr. Den er også nem at anvende, da den kan lægges ud og skæres til den ønskede længde.

Ukrudtsdug til køkkenhaven, højbede, drivhuse og prydhaver

En rulle passer normalt til to ark på et bed på 10×1,2m og holder mellem 8-12 uger, afhængigt af vejret og sæsonen. Efter dette nedbrydes den direkte i jorden hvor den er udlagt eller på kompostbunken inden for få uger.

En ukrudtsdug kan bruges i køkkenhaven, højbede, drivhuse og prydhaver. Den er nem at lægge ud og er miljøvenlige løsning, da den er lavet af organiske fibre og ikke indeholder problematiske kemikalier.

X
Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.