Trustpilot
Dræbersnegle bekæmpelse.

Kategorier

Dræbersnegle bekæmpelse.

Dræbersnegle bekæmpelse med vor snegle stop.

Dræbersnegle bekæmpelse med sneglekanter, snegle stop, til individuelle planter, den ultimative løsning til bekæmpelse af dræbersnegle i din have.

Sneglekanterne holder sneglene væk fra dine planter ved hjælp af deres nedadgående kurveformet kant, der forhindrer sneglene i at komme i nærheden af planterne. Det beskytter dine planter mod dræbersnegle og andre plantespisende snegle, uden at skade miljøet eller bruge giftige midler.

Det er den bæredygtige og økologiske metode til at beskytte dine planter mod snegle.

Viser alle 5 resultater

Sneglehegn og sneglesikring

Sneglekanter, snegle stop, til individuelle planter er den ultimative løsning til snegleforebyggelse og dræbersnegle bekæmpelse i din have. Sneglekanterne holder sneglene væk fra dine planter ved hjælp af deres nedadgående kurveformet kant, der forhindrer sneglene i at komme i nærheden af planterne, og fungerer som et sneglehegn for at sikre dine planter mod skader fra snegle.

Sneglekanter af genbrugs UV-stabiliseret polypropylen (PP),

Sneglekanter af genanvendt UV-stabiliseret polypropylen (PP), som er særligt stabil, vejrbestandig og kan bruges i flere år.
De kan genbruges år efter år og er en miljøvenlig løsning uden brug af problematisk gift. De er hurtige og nemme at udsætte uden brug af værktøj og er velegnet i køkkenhaven og i højbede.
Sneglekanterne leveres i pakker med 12 stk i ø 13 cm, og er nemme at anvende. De skrues ned i jorden, indtil de når kanten.

Miljøvenlig snegle stop.

Med sneglekanter til individuelle planter kan du beskytte dine planter mod skade fra snegle, uden at skade miljøet eller bruge giftige midler. Det er den bæredygtige og økologiske metode til at beskytte dine planter mod snegle.

Sneglekanter som mini væksthus.

Som noget helt unikt kan man tilføje et vækst låg til vor Snegle Stop, omdanne dem til en mini væksthus. Låget passer til både Snegle Stop PP og FE (13 cm) og er lavet af UV-bestandigt polypropylen (PP) og kan bruges i flere år.
Låget yder beskyttelse mod forskellige skadedyr, samt hagl og kraftig regn og er velegnet til brug ved såning af frø i foråret og efteråret.

Låget øger spiring og vækst samtidig med den beskytter planterne mod forskellige skadedyr, samt hagl og kraftig regn og er velegnet til brug ved såning af frø i foråret og efteråret. Så hvis du ønsker en effektiv og bæredygtig løsning til at beskytte dine planter mod snegle og dræbersnegle, er sneglekanterne lavet af genanvendt plast og væksthus låg Låg til Snegle Stop det rigtige valg for dig.

Anvendelse af snegle stop

Sneglekanterne leveres i pakker med 12 stk i ø 13 cm, og er nemme at anvende. De skrues ned i jorden, indtil de når kanten. De kan genbruges år efter år og er en miljøvenlig løsning uden brug af problematisk gift. De er hurtige og nemme at udsætte uden brug af værktøj og er velegnet i køkkenhaven, højbede og i drivhuset.

En bæredygtige og økologiske metode til at beskytte dine planter mod snegle og dræbersnegle.

 

 

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.