Få inspiration til den giftfrie og selvforsynede køkkenhave. 

Hvis du gerne vil være selvforsynende med grøntsager,
så kan du finde mange produkter hos Gastro & Garden, der kan hjælpe dig godt på vej.

Vælg hvilket område du ønsker at finde inspiration inden for i menuen til venstre.

Den giftfrie køkkenhave.

At have en køkkenhave er en skøn måde at få adgang til friske, økologiske grøntsager og krydderurter, samtidig med at det også kan være en måde at spare penge på.

Derudover er det også en hyggelig måde at tilbringe tid udendørs på. Hvis du leder efter inspiration til din køkkenhave, kan Gastro & Garden være et godt sted at starte.

Gastro & Garden har et stort udvalg af produkter, specielt designet til at hjælpe dig med at få det bedste ud af din køkkenhave, uden at skulle bruge giftige pesticider. På siden “Den giftfrie køkkenhave” kan du finde alt i udstyr, såsom højbede, væksttunneler, misbænke, selvvandene potter og meget mere, der gør det nemmere for dig at dyrke dine egne grøntsager, uden at skulle bekymre dig om skade på miljøet eller din sundhed.

Gastro & Garden tilbyder også en række inspirationsfilm og vejledninger, som du kan få stor nytte af, hvis du ønsker at få mest muligt ud af din køkkenhave. Så hvis du ønsker en giftfri køkkenhave, er Gastro & Garden det perfekte sted at starte, og du vil med garanti finde det, du søger.

Se produkter

Det siger vores kunder

Fremragende

4.9 ud af 5 | 73 anmeldser anmeldelser
cl ejendomme
Har modtaget de smukkeste hvide kalk…
Har modtaget de smukkeste hvide kalk sten til oliventræer krukkerne. Giver et helt sydlandsk look.
ULRIK HØJSHOLT ANDERSEN
Super god service
Super god service både med levering og telefon snak.
Birgit Roslind
Altid super tilfreds, mange roser
har flere gange fået små hvide sten, som jeg benytter i indendørs blomsterkasser med kaktus, det er noget så flot. Stene kan leveres i 3 størrelse, jeg benytter alle størrelser. Altid god betjening af firmaet Jeg kan give både varer og firmaet min varmeste anbefalinger Birgit Roslind
Eric Mård
Super service
Super service - første klasse Hurtig og nem web-site og god forklaring / detaljer ved opringning til deres kontor. Da en lille fejl opstod ved modtagelse blev den korrigeret med det samme, uden diskussion og uden yderligere betaling. Vil overhovedet ikke tøve med at henvende mig til Gastro and Garden i fremtiden.

Vor højbede samles uden brug af værktøj:

Her er en lille film om hvor let det er at samle et højbed:

Sæt en vækstskærm på dit højbed.

Giver bedre vækstbetingelser og beskyt planterne mod vinden.

Vor højbede kan også bruges som misbænk. 

Se her hvordan:

Mindre vand og bedre vækst i dit højbed.

Se her hvordan:

Italienske porfyr brudfliser

Porfyr, også kendt som Italienske granit, brudfliser har et flot spil i rød violette og grå farver med en flot farve skift ved høj luftfugtighed og regn der fremhæver farverne.
Denne Italienske granit er frostsikker og har en meget hård og lukket overfladen, der gør den velegnet til det danske klima samt gør den nem at vedligeholde. 

Pigsten, Chaussésten eller brosten har mange anvendelsesmuligheder. De bruges ofte til havegange eller som afgrænsning, i form af bedkant eller flisekant. De er også rigtig fine at bruge som terrassesten eller som sten i indkørslen.Vor pigsten, Chaussésten og brosten kommer i mange forskellige stentyper, hvilket også resulterer i et stort udvalg af farver. 

Udendørs klinker er også velegnet til terrasser. De er nemme at lægge og egner sig til det nordiske klima. Udendørs klinker kan fås i mange forskellige farver og stentyper.

Vigtigt at overveje, når du lægger ny terrasse

Der er mange aspekter du skal overveje, når du vil anlægge ny terrasse. For eksempel skal dine nye terrassesten gerne matche dit hus og dine andre sten i både stil og farve.