Trustpilot
Søg
Close this search box.
Kartoffelspande

Kategorier

Kartoffelspande

Dyrk Kartoffel i spand af miljøvenligt fiberstof.

“Nyd friske kartofler hele sommeren med vores smarte kartoffelspande.
Som de eneste kan Gastro % Garden tilbyde kartoffelspande med to åbninger med velcro lukning, så du kan nemt følge kartoflernes udvikling og høste løbende.
Dyrkning af kartofler har aldrig været nemmere. Med vores praktiske spande, kan alle nyde godt af en rig og velsmagende høst af kartofler fra det tidlige forår til langt hen på efteråret.

Viser alle 2 resultater

Kartofler i spand.  Sådan gør du.

Du kan med fordel starte allerede i slut januar start februar med at dyrke kartoflerne inde eller i drivhuset. Spandene har to forstærket håndtag så, når temperaturen tillader det, kan du nemt flytte spandene ud.
Alt du skal gøre, er fyld kartoffelspanden med vækstmuld og lægge 3 – 4 kartofler i med ca. 10 cm mellemrum i en dybde af 5 – 10 cm og vande dem regelmæssigt.
Vi anbefaler at man lægger kartofler i 3 – 4 spande med 2 – 3 ugers mellemrum, så har man nye kartofler til langt hen på efteråret.
Følg med i deres udvikling via en af de to låger, og efter 8 uger er du klar til at høste dine friske kartofler. Planterne vil fortsætte med at sætte nye kartofler hele sommeren.
Dyrk på terrassen, altanen eller hvor du lige har et lille fri område.

Vores kartoffelvoksesække er lavet af miljøvenlige materialer, herunder høj kvalitet, åndbart ikke-vævet stof, der er BPA-frit og biologisk nedbrydeligt.

De er nemme at rengøre og vaskbare, så du kan genbruge dem år efter år.
Bestil i dag og vi lever fragt frit lige til døren

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.