Trustpilot
Søg
Close this search box.
Væksttunnel - mini drivhus

Kategorier

Væksttunnel - mini drivhus

En væksttunnel fremskynder vækst for en tidlig høst og forlænger sæsonen.

Er du træt af at vente på en sen høst, og vil du gerne have en løsning, der fremskynder væksten og sikrer ideelle vækstbetingelser for dine planter og grøntsager?
Så er Gastro & Garden’s væksttunnel løsningen for dig.

Robust væksttunnel eller mini drivhus med let udluftning og vandings funktioner.
Vor nye væksttunnel er designet til at skabe ideelle vækstbetingelser for planter og grøntsager. De opstilles hurtigt og nemt uden værktøj.

Viser alle 7 resultater

Væksttunnel – mini drivhus til køkkenhaven.

væksttunnel og mini drivhus fås i forskellige størrelser og leveres i moduler, som kan sættes sammen i forlængelse af hinanden, så væksttunelen kan laves i den ønskede længde. Hver modul fastgøres med jordspyd og enderne lukkes med tilhørende ende stykker. Vor væksttunnel er lavet af plastik af høj kvalitet og kan derfor bruges i årevis.

Vanding af planter i væksttunneler:

Planterne kan vandes uden at man behøver at åbne og luk væksttunelen.
Der er en praktiske vandkanal med dråbehuller, der leder vandet forsigtig ned til planterne. Velegnet både i prydhaven, køkkenhaven og i højbede.

Nem at opstilling.

Vores væksttunnel er nem at opstille, blot ved at klikke flere tunnelmoduler sammen uden brug af værktøj.
Modulerne sikres med jordspyd, ender lukkes med tilhørende ende stykker. Velegnet både i prydhaven, køkkenhaven og i højbede.
Du kan tilpasse modulerne til din størrelse på din have og dine behov, og så sikrer jordspyd og ende stykker, at tunnelen holder sig på plads. Tunnelen har høj gennemsigtighed, så du kan holde øje med dine planter og grøntsager, og er robust med god ventilation, så den holder til de danske vejrforhold.

Beskytter planterne.

En væksttunnel beskytter planterne mod dårligt vejr, kulde, snegle og andre skadedyr – så du kan nyde din høst uden bekymringer

Robust med god ventilation.

“Gastro & Garden’s væksttunnel er ikke kun nem at opstille og robust med god ventilation, men den har også let udluftning og vandings funktioner. Så du kan nemt sikre dine planter og grøntsager den optimale mængde vand og luft, de har brug for. Og takket være vandings funktionen, kan du også give unge planter en blid vanding, så de kan vokse sig store og sunde. Så med Gastro & Garden’s væksttunnel får du ikke kun en økonomisk og fleksibel løsning, men også en tunnel, der giver dine planter de bedste betingelser for at trives.

UV-stabiliseret – holder år efter år.

En væksttunnel fra Gastro & Garden er ikke kun en nyttig investering for din høst. Den er også UV-stabiliseret, så den holder år efter år. Du kan derfor have glæde af din væksttunnel i mange sæsoner frem.

Gastro & Garden’s væksttunnel og mini drivhus er velegnet både i prydhaven, køkkenhaven og i højbede. Når sæsonen er forbi, kan du nemt stable tunnelen, så de ikke optager for meget plads, mens du venter på at foråret kommer igen.

Så hvis du vil have en optimale løsning for tidlig og større høst, så er Gastro & Garden’s væksttunnel det helt rigtige valg for dig. Bestil din væksttunnel i dag, og få glæde af tidlig høst af lækre, friske grøntsager.

Når sæsonen er forbi stabler man tunnelerne, så de ikke optager meget plads, mens vi venter på at foråret kommer igen.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.