Samlet tilbud

Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere, så du som kunde kan få den sparring du har behov for gennem hele dit projekt.

Vi har opdelt vores partnere i fire kategorier, for at gøre det nemmere for dig som kunde, at finde den service du behøver.

  • Arkitekter og Havedesignere, Anlægsgartnere og Brolæggere, Forhandlere og Udstillere og Murer og Stenhuggere. 

Alle samarbejdspartnere kan ses på kortet nedenfor.

Havedesignere og arkitekter kan hjælpe dig før et køb med en skræddersyet haveplan eller inspiration til et enkelt haverum.

Udstillere og forhandlere giver dig mulighed for fysisk at få et indtryk af det produkt du overvejer at købe. Da det ikke er det fulde udvalg der er ved de forskellige udstillere og forhandlere bør du kontakte dem inden besøg. Der kan også ved de enkelte produkter på hjemmesiden ses hvor de udstilles.

Anlægsgartnere og brolæggere kan være behjælpelige både før, under og efter dit køb. De kommer ofte med gode råd til hvilke produkter der egner sig til hvad og kan som regel lave et samlet tilbud til dig.

Murer og stenhuggere er eksperter i massiv stenmur eller blot beklædning af en nuværende mur med natursten. De kan som regel også være behjælpelig med at udregne den nødvendige mængde for at udføre en given opgave.

Det siger vores kunder

Fremragende

4.9 ud af 5 | 73 anmeldser anmeldelser
cl ejendomme
Har modtaget de smukkeste hvide kalk…
Har modtaget de smukkeste hvide kalk sten til oliventræer krukkerne. Giver et helt sydlandsk look.
ULRIK HØJSHOLT ANDERSEN
Super god service
Super god service både med levering og telefon snak.
Birgit Roslind
Altid super tilfreds, mange roser
har flere gange fået små hvide sten, som jeg benytter i indendørs blomsterkasser med kaktus, det er noget så flot. Stene kan leveres i 3 størrelse, jeg benytter alle størrelser. Altid god betjening af firmaet Jeg kan give både varer og firmaet min varmeste anbefalinger Birgit Roslind
Eric Mård
Super service
Super service - første klasse Hurtig og nem web-site og god forklaring / detaljer ved opringning til deres kontor. Da en lille fejl opstod ved modtagelse blev den korrigeret med det samme, uden diskussion og uden yderligere betaling. Vil overhovedet ikke tøve med at henvende mig til Gastro and Garden i fremtiden.