Trustpilot
Laguiole lommeknive.

Kategorier

Laguiole lommeknive.

Laguiole lommeknive for de kræsne

Laguiole lommeknive fra Style de Vie Luxury Series byder på den fineste kvalitet i form af lommeknive og foldeknive. Hvert enkelt blad er lavet af rustfrit stål og er kendetegnet af den autentiske “Laguiole-bi”, mens skæftet er lavet af 100% naturlige materialer. Alle knive er håndlavede af erfarne knivmagere og leveres i en luksuriøs gaveæske med valg af træsort.

Viser alle 6 resultater

Laguiole lommeknive er lig med Kvalitets håndværk.

Laguiole lommeknive er en ægte hyldest til traditionelt håndværk og kunstnerisk ekspertise. Bladet på denne kniv er smedet af fransk stål og er yderst holdbart, mens skæftet er unikt og giver hver kniv sin egen charme.

Traditionen lever videre Laguiole knive har en stolt historie, som går tilbage til tiden, hvor knivmagere langs floden i Laguiole slebte deres knive. Bien på ryggen af kniven er et symbol på denne tradition, men kun få producenter vedligeholder denne kunst i dag.

Vedligeholdelse af din kniv Laguiole knive er kendt for deres holdbarhed, men selv de bedste knive har brug for at blive slebet med tiden. Vær opmærksom på, at knive af høj kvalitet kan slibes mange gange, men aldrig bør vaskes i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive i hånden og tør dem af med et viskestykke

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.