Trustpilot
Søg
Close this search box.
Laguiole

Kategorier

Laguiole

Laguiole – En Ægte Fransk Livsstil

Laguiole repræsenterer fransk stil og elegancen i sin reneste form. Uanset om det er til brug i hjemmet eller på en restaurant, er Laguiole et must-have for alle, der sætter pris på smukt design og høj kvalitet. Hos Gastro & Garden tilbyder vi en omfattende samling af Laguioles produkter, inklusiv flotte bestiksæt, steak knive, gafler, smør- og ost knive samt den professionelle proptrækker. Alle produkter er unikt designet med en fransk touch, der gør dem til en værdifuld samlergenstand og en elegant tilføjelse til ethvert hjem eller restaurant.

Laguiole fra STYLE DE VIE.

Vor Laguiole produkter er fremstillet hos Style de vie, og lavet med en sand passion for detaljer. De er håndlavet med største omhu, det giver en enestående kvalitet og stil til enhver borddækning.

Vi importerer direkte fra producenten STYLE DE VIE, så du kan undgå dyre mellemled og få adgang til den bedste franske kvalitet til en overkommelig pris. Bestil via vores webshop og vi leverer fragtfrit direkte til din dør. Oplev den unikke franske livsstil med Laguiole i dag!

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.