Trustpilot
Søg
Close this search box.
Flambadou

Kategorier

Flambadou

Flambadou – den ultimative tilberedningsmetode af kød, fisk eller grøntsager. Fås kun hos Gastro & Garden

Er du på udkig efter den ultimative tilberedningsmetode til dit næste grillaften?
Så skal du vælge en Flambadou fra Gastro & Garden.
Flambadou er en gammel fransk tilberedningsteknik, hvor man opvarmer et jernkræmmerhus i gløderne, Kræmmerhuset fyldes med spæk som antændes, over gløderne. Det brænderne spæk dryppes så ud over kød, fisk eller grøntsager for at give smag og nænsom tilberedning.

Viser et enkelt resultat

Flambadou jernkræmmerhus – den ultimative måde at grille på.

Hvis du vil have den ultimative grilloplevelse på dit næste udendørs event, så skal du vælge Flambadou jernkræmmerhus fra Gastro & Garden. Vores Flambadou jernkræmmerhus er unikke og eksklusive, og de er fremstillet af den bedste kvalitet. Med vores egen import fra Style de vie undgår vi fordyrende mellemled, så du kan få den bedste pris på markedet.

Gastro & Garden er leverandør af den Franske Flambadou jernkræmmerhus med egen import fra Style de vie, når du vil have den bedste kvalitet og en uforglemmelig grilloplevelse.
Bestil dine Flambadou jernkræmmerhus i dag, og vær klar til at imponere dine gæster.

Din go-to leverandør af Flambadou jernkræmmerhus.

Som de eneste i Danmark tilbyder vi vor kunder at købe en Flambadou jernkræmmerhus online, så du nemt og bekvemt kan bestille den hjemmefra og få leveret direkte til døren.

 

Vi håber, at du vil nyde din Flambadou tilberedning oplevelse med dine venner og familie. Husk at du kan finde mange andre fantastiske produkter hos Gastro & Garden, såsom serveringsbrætter og skærebrætter, Laguiole bestik og brændereoler, så du kan have den perfekte setup til dit næste udendørs event.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.