Trustpilot
Style de Vie

Kategorier

Style de Vie

Gastro & Gardens partner, Style de Vie Authentique:

Vi har valgt Style de Vie som partner og leverandør da det er en virksomhed, med passion for madlavning og spisning. De udvikler specielle og stilfulde produkter til køkkenet og spisestuen, som inkluderer en række forskellige knive, bestik og produkter med personlighed. Alle produkter er til overkommelige priser og af høj kvalitet.

Deres brand er målrettet folk, der lægger vægt på at forberede og præsentere smukke retter. De designer og udvikler stilfulde produkter, der passer til denne livsstil. Produkterne har karakter, skiller sig ud og giver et personligt touch til madlavning og spisning.

Virksomheden har også en unik serie under brandet FORGE det er et knivsortiment, som er lavet af japansk stål og håndlavet på en fabrik, der ånder passionen for håndværket. Hvert kniv er unikt og får mere personlighed, jo mere det bruges og slibes.

 

Style de Vie produkter:

Style de Vie brandet består også af flere forskellige produkter, såsom smukke magnetiske knivholdere i forskellige træsorter og stilfulde serveringsplanker lavet af Acadia træ i runde og ovale designs.

Virksomheden har også naturformet og stilfulde serverings- og skærebrætter, unikke olivenolie skåle og designer ost- og smørknive, tilgængelig i sort, guld og stål. De tilbyder også magnetiske opbevaringsløsninger til knive, for at gøre det sikkert og hygiejnisk at opbevare knivene på en synlig måde.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.