Trustpilot
Søg
Close this search box.
Bålpander støbejern fra Ukraine

Kategorier

Bålpander støbejern fra Ukraine

Bålpander i støbejern, fra Ukraine.

“Bålpander fra Odessa i Ukraine: Støt landets økonomi i en krigstid med en ultimativ madlavningsoplevelse!

Gastro & Garden har fundet de bedste bålpander i støbejern fra Ukraine, der garanterer en lækker og solid madlavning over bål. Med vores udvalg af pander i forskellige størrelser, kan du finde den perfekte løsning til dine madlavningsbehov i naturen.

Men det er ikke kun den gode mad, du vil få ud af dit køb. Ved at købe vores pander, støtter du samtidig landets økonomi i en krigstid. Gastro & Garden donerer nemlig 10% af salgsprisen til “Læger Uden Grænser” arbejde i Ukraine.

Bestil dine originale, non-stick bålpande i støbejern fra Ukraine i dag og få dem leveret fragtfrit direkte til din dør. Kombiner bål, mad og humanitær støtte i én og samme oplevelse med Gastro & Garden.”

Viser et enkelt resultat

Bålpander i støbejern fra Ukraine er kvalitet og tradition, med over 100 års erfaring.

Bålpander fra Ukraine er synonymt med kvalitet og tradition, med over 100 års håndværksmæssig erfaring i produktion af støbejernspander til bål, der er gået i arv fra generation til generation.

 

Stegeegenskaber.

Støbejernspande med fremragende stegeegenskaber, styrke og lang levetid gør dem til et værdifuldt valg når der skal laves mad over bål. Lavet af holdbart støbejern, har de en naturlig non-stick belægning, der kan vedligeholdes ved jævnlig brug af madolie. De er også ovntålelige, så du kan stege og tilberede retter i samme pande. Rengøring er enkel og det anbefales at gøre det hurtigt efter brug for at opretholde den gode stand.

Fordele ved bålpander i støbejern:

Leverer et fantastisk stegeresultat
Holdbart materiale, der ofte går igennem flere generationer
Skaber en naturlig non-stick belægning ved at bruge lidt madolie efter hver brug
Let at rengøre med en svamp eller stiv børste under varmt vand (undgå sæbe)
Ved at give panden en lag madolie efter hver brug, sikrer du en lang holdbarhed

Sådan rengøres bålpander:

Fjern madrester efter brug, skyll panden af mens den stadig er varm (ikke i blød, da det kan få den til at ruste)
Rengør panden under varmt vand med en svamp eller stiv børste (undgå sæbe)
Brug groft salt og varmt vand, hvis der er nogle madrester, der sidder fast.
Tør af med køkkenrulle og giv panden en tynd lag madolie for at sikre en lang holdbarhed.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.