Trustpilot
Søg
Close this search box.
Knive i Damaskus stål.

Kategorier

Knive i Damaskus stål.

Knive af meget høj kvalitet, smedet af 67 lag Damaskus stål.

Gastro & Garden har egen import af disse kvalitets Damaskus knive, derfor kan vi tilbyde knivene til favorable priser, der ligger langt under normalprisen for så høj kvalitet.

Vi tilbyder: køkkenknive – Kokkeknive – steak knive – Køkkenknive sæt – kokkeknive sæt.
Vor udvalg henvender sig til alle der er glade for at lave mad og sætter pris på at have værktøj at høj kvalitet. Hvad enten det er amatørkokken eller de mere professionelle kokke så kan vor serie opfylde alle krav om kvalitet og skarphed.

Damaskus stål kendes ved det unikke mønster i stålet, som viser de mange lag stål kniven smedet af.

Professionelle Køkkenknive af meget høj kvalitet.

Køkkenknive fremstillet af Damaskus stål kendes ved det unikke mønster i stålet, som viser de mange lag kniven smedet af.

De mange lag betyder at knive af Damaskus stål er blandt de hårdeste man kan anskaffe sig. Skarpheden i disse knive er noget helt særligt og bedre end de fleste på markedet.

Vælger du køkkenknive af 67 lags Damaskus stål er du sikret at skarpheden er i top. Ligeledes får du en holdbarhed, på dine køkkenknive, udover det sædvanlige. Så du er sikret en kniv, i topkvalitet, mange år frem.

Det anbefales, grundet de mange lag, at knivene slibes med enten et keramisk eller diamant strygestål. Disse slibere vil give det optimale resultat og fastholde skarpheden over længere tid.

Køkkenknive med træ skæftet kan med fordel behandles jævnligt med madolie.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.