Trustpilot
Søg
Close this search box.
Grillforklæde

Kategorier

Grillforklæde

Er du på udkig efter et lækkert og kvalitetsrigt grillforklæde? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du vores udvalg af grillforklæder i blødt læder, som er skønt at have på. Hvis du elsker at stå i haven en sommeraften og styre grillen, er et grillforklæde garanteret lige noget for dig. Det giver både et professionelt look samtidig med, at det skåner tøjet.

Gå på opdagelse i nedenstående sortiment og find lige netop det grillforklæde, der matcher dine behov og ønsker. Vi tør godt garantere, at vores grillforklæder er en god og livslang investering, som kommer til at holde grillaften eller grillaften.

Viser alle 3 resultater

Lækre grillforklæder i læder.

Vores udvalg af grillforklæder fås i professionelle og tidsløse designs, som klæder enhver grillmester. De er fremstillet med fokus på fremragende komfort i behagelige materialer. Vores grillforklæder er håndlavede i det blødeste okselæder, som gør det dem langtidsholdbare. Når læderet begynder at patinere, bliver det kun smukkere med tiden.

 

Med fokus på komfort er vores Læderforklæde Komfort X Cross lavet med justerbare, krydsende stropper på ryggen. Det garanterer minimal belastning af skuldre og nakke. Der er desuden andre lækre detaljer såsom praktiske lommer og stropper, hvor grillværktøjet og viskestykket kan holdes.

På trods af navnet ”grillforklæde” kan du sagtens bruge det, når du tryller i køkkenet, er kreativ med maling eller noget helt tredje. Forklædet er multifunktionelt og kan bruges i enhver situation, hvor et forklæde er nødvendigt – ikke kun til de hyggelige grillaftener. Og naturligvis er vores grillforklæder velegnede til at blive båret af både mænd og kvinder.

Gastro & Garden har alt til grillaftenen.

Foruden vores lækre grillforklæde har vi naturligvis også en lang række af andre produkter, som er med til at gøre din grillaften hyggelig. Vi ved nemlig, at sommeraftenener i haven med god mad sammen med familien er noget af det bedste, der findes.

Hvis du er interesseret i at kigge på mere grilludstyr, kan du tage et kig på vores knive i høj kvalitet. Du kan også tage et kig på vores grillbriketter og røgvarer eller vores grill- og båltilbehør. Så kan du være sikker på, at du ikke går ned på udstyr, når grillen er tændt.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Gastro & Garden sætter vi en dyd i at være leveringsdygtige i en lang række produkter, som gør haven til et endnu sjovere sted at være. Vi gør altid vores bedste, når du handler hos os, så du får en god oplevelse.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig. Du kan enten ringe os op, skrive en mail eller udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.