Trustpilot
Søg
Close this search box.
Stenpaneler - Stonewall

Kategorier

Stenpaneler - Stonewall

Her på siden finder du vores stenpaneler til væg, som kan give dig en unik stenvæg, der vil pryde ethvert rum i hjemmet. Stenpanelerne er af ægte natursten såsom marmor og skifer, og de fås i en bred vifte af flotte farver. På den måde kan du få lige præcis det udtryk, som matcher din personlige stil. Du finder blandt andet sorte, hvide og champagnefarvede stenpaneler, som tilfører en unik stemning til hjemmet, butikken eller restauranten.

Udforsk sortimentet nedenfor, og undersøg de flotte naturstens farver, struktur og former. Du finder pris pr. m2 og yderligere information ved at klikke ind på de forskellige produkter.

Viser alle 3 resultater

Pift hjemmet op med en stenvæg.

Med en stenvæg kan du skabe en hyggelig og unik stemning i ethvert rum. Vores stenpaneler kan anvendes både ude og inde. Uanset hvor du vælger at placere dem, har de en lang holdbarhed og en forventet levetid på 100 år. Derfor er vores stenvægsmoduler en løsning, der holder i længden. De er desuden lette at montere og er derfor et perfekt gør-det-selv-produkt.

Hvis du er vild med sten, kan du også tage et kig på vores mosaikfliser, massive stenmure og brudfliser. Alle disse er andre materialer, hvorpå du kan skabe den autentiske, harmoniske og unikke stenvæg.

Stenpaneler af unikke natursten.

Blandt vores stenpaneler er der en lang række varianter af natursten. Du finder forskellige strukturer, farver og former, som hver især tilfører en særlig stemning. Tag blandt andet et kig på vores black marble-stenvæg, som er af sort marmor. Her får du et flot farvespil med grå og sorte nuancer med et spændende udseende, som fremhæves, når lyset falder på.

Du finder også andre flotte farvekombinationer og strukturer ved stenpaneler af blandt andet naturskifer, som også er et oplagt valg til indendørs og udendørs stenvægge. Det garanterer, at du kan få lige netop det udtryk, du ønsker – inde såvel som ude. Hos Gastro & Garden finder du prisbillige stenpaneler, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Gastro & Garden sætter vi en dyd i at hjælpe dig med ethvert spørgsmål. Det kan være, at du er i tvivl om, hvilke stenpaneler du skal vælge? Eller måske ved du ikke, hvordan de skal monteres? Uanset kompleksiteten af spørgsmålet er vi altid klar med kyndig og grundig rådgivning.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os naturligvis altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Du finder vores øvrige kontaktoplysninger i bunden af siden her.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.