Trustpilot
Søg
Close this search box.
Mosaik fliser

Kategorier

Mosaik fliser

Mosaik fliser til stenvæg

Der er sket virkelig meget på dette område i de senere år, så det er nu muligt at få mosaik-fliser og klinker lavet af natursten i mange forskellige størrelser og farver. Mulighederne er således mange – fra en stenvæg med helt rene linjer til en rustik stenvæg med et elegant design, som vi kender det fra det sydlige Europa.

Viser alle 6 resultater

Vores udvalg af Mosaik fliser

Vores store udvalg af mosaik fliser og klinker i natursten er udvalgt, så det egner sig til det nordiske klima og kan dermed anvendes udendørs såvel som indendørs. Mosaik klinker og fliser i natursten kan opsættes med eller uden fuge, afhængig af hvilken type sten der anvendes.

Skab et særligt udtryk med mosaikfliser – både inde og ude

Vil du sætte spil i din boligindretning? Med de flotte mosaikfliser, vi udbyder hos Gastro og Garden, kan du nemt sætte dit personlige præg på boligindretning og have. Det er livet i detaljen, der kan tilføre noget ekstra, når du indretter din bolig. Du kan med god grund vælge at dekorere dit hjem med mosaikfliser. Det er unikke sten produkter, der giver nyt liv både inde og ude.

Et flot og unikt flisegulv kan tilføre det personlige touch, der løfter indretningen til nye højder. Nogle gange kan en lille stribe være nok til at gøre en stor forskel. For eksempel til at bryde det ensartede look i køkkenet. Eller måske passer fliserne bedre på væggen, på sofabordet, terrassen eller noget helt andet. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Mosaikfliserne kan ofte anvendes både udendørs og indendørs, og er altså et meget alsidigt indslag i din indretning. Mosaikken kan være med til at give et pift til en ellers meget rolig og ensformig flisesammensætning. Et dekorativt indslag der skaber flotte mønstre.

Du kan lege med udtrykket ved at gå på opdagelse i farve, størrelse og mønstre.

Hvilken type mosaik fliser passer til dig?

Det kan være lidt af en jungle at gå på jagt i materiale og utallige farver, når du skal i gang med mosaikker. Måske kan du blot se et betagende mønster af flere farver, der løber mellem hinanden, og former, der giver retning for mønstret. Tilsammen giver det en smuk mosaik, der også kan passe ind i dit hjem.

Der findes mange forskellige typer af mosaikfliser, som egner sig særligt godt til forskellige kontekster og udtryk.

Med mosaikker er der ikke to sten, der er ens, hvilket bidrager til en levende og kreativ stil.

Vil du være helt dedikeret til det særlige look, som mosaikker kan skabe, kan du give dig i kast med glasmosaikker. Glasmosaikker har stor detaljegrad, er yderst farverige og vil derfor sætte et helt unikt præg på indretningen. Foretrækker du i stedet et mere afdæmpet udtryk, uden at gå på kompromis med liv og detaljer, kan marmor være et bedre materialevalg for dig. Her kan du for eksempel vælge at lægge et sildebensflet af marmor, hvilket vil give et stilet udtryk. Eller et marmorbrud hvor stenene vil skabe et mere unikt mønster.

Kom nemt i gang med fliser mosaik

Når du skal til at arbejde med mosaik, kan du vælge selv at lægge mønsteret eller bestille et mønster der er formonteret på et net.

Samtidig er det en god idé at være opmærksom på valg af materiale til mosaikken. Vil du være godt dækket ind, kan du gå efter et materiale, der er slidstærkt og kan anvendes både indendørs og ude. Du kan for eksempel vælge keramisk mosaik. Det kan anvendes overalt i dit hjem, og er også holdbart udendørs.

Har du spørgsmål eller mangler vejledning, er vi klar til at hjælpe. Vi trækker på 16 års erfaring og går op i at yde en høj kundeservice for vores kunder.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.