Trustpilot
Brudfliser - kampestensmur

Kategorier

Brudfliser - kampestensmur

Er du vild med idéen om en stenvæg til hjemmet, som giver et helt unikt look og samtidig tåler al slags vejr? Så er brudfliser måske den rette løsning for dig. De flotte natursten egner sig nemlig til det nordiske klima og påvirkes ikke af frost, regn eller bagende solskin. De kan bruges både indendørs og udendørs, og én ting er sikker: med brudfliser får du en autentisk, harmonisk og dekorativ væg.

Vores udvalg af brudfliser består af forskellige stentyper i diverse farver. Du finder både andesit, skifer, porfyr, gneiss og kalksten. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige netop de brudfliser, som matcher dine behov og ønsker. Vi gør opmærksom på, at stykantal pr. m2 fra 8 til 24 sten kan variere, da brudfliserne har forskellige former. De kan dog nemt deles til mindre stykker.

Viser alle 10 resultater

Stort udvalg af brudfliser til stenvægge og -mure.

Vores store udvalg af brudfliser gør det muligt for dig at finde lige netop den type, du bedst kan lide. Ønsker du ens- eller forskelligfarvede? Eller måske græsk-importerede? Eller noget helt tredje? Uanset hvad vil brudfliserne skabe et flot spil og en autentisk stemning på enhver væg og facade.

Hvis du er vild med den sydeuropæiske stemning, der er over en stenvæg, kan du tage et kig på vores massive stenmure, mosaikfliser til stenvægge og vores stenpaneler. På den måde kan du skabe lige præcis den stenvæg, du ønsker – og i lige de materialer, der tiltaler dig. Hos Gastro & Garden er vi leveringsdygtige i en lang række natursten i forskellige afskygninger – både til indendørs og udendørs brug.

En stenvæg til kulde, varme og nedbør.

Det geniale ved brudfliserne er, at de er robuste og modstandsdygtige til ethvert slags vejr. Vi ved, at det nordiske klima er vekslende, og at vejret byder på alt fra frost til regn til bagende solskin. Stenene er frostsikrede, så de tåler udendørs brug. Så hvad end du ønsker en stenvæg til terrassen, haven eller facaden, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt fliserne kan holde til de skiftende vejrforhold.

Brudfliserne er natursten, som brydes således, at overfladen bliver flad og plan. Det skaber en flot og glat væg, som vil pryde ethvert rum i hjemmet – køkkenet såvel som badeværelset.

Gastro & Garden hjælper dig med din stenvæg.

Har du spørgsmål om vores sortiment, eller er du lidt i tvivl om, hvilke natursten du skal bruge til din stenvæg? Så står vi altid klar med professionel rådgivning og sparring, så du kan finde den helt rigtige løsning til dig. Vi går nemlig op i at give dig en god oplevelse, når du handler hos os.

Kontakt os endelig, hvis du sidder inde med tvivl eller spørgsmål.
Du kan kontakte os på mail, telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular. Du finder vores øvrige kontaktoplysninger i bunden af siden her.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.