Trustpilot
Søg
Close this search box.
Stenvæg og stenmur

Kategorier

Stenvæg og stenmur

Hos Gastro & Garden finder du nok Danmarks største udvalg af sten til stenvæg og stenmur.

Alt fra stenpaneler, brudfliser, håndhuggede sten, rustikke sten, samt sten til massiv sten mur.
Vi har et stort og alsidig udvalg af natursten fra egen import af stenpaneler, brudfliser, håndhuggede sten samt sten til massiv stenmur, så mulighederne er mange når der skal laves en sten væg, klippevæg eller stonewall i boligen, stenmur på terrassen eller skalmur som facadesten og skaller til kampestenssokkel.

Vores sten til vægge og mure fås i varianterne: granit, andesit, gneiss, kalksten, kvarts, skifer, sandsten og travertin.Vi tilbyder stenarter, mosaik fliser og klinker i et bredt udvalg af farver og nuancer. Derfor kan du få præcis den slags sten, som passer til dit hus eller have. Priser på stenvæg – stonewall – stenmur starter fra DKK 469,- pr. m²

Forskøn boligen med en smuk og dekorativ stenvæg

En stenvæg indendørs, skaber en fantastisk hyggelig stemning og samtidig forbedre husets akustiske forhold. Stenvægge er ikke bare smukke men også særdeles fordelagtigt som tv væg. Bag en brændeovn er en stenvæg ikke bare utrolig smuk, men virker også brandhæmmende. Stenvægge giver også en utrolig mulighed for spændene belysning

Stenvæg i personlig stil

Nu kan du et sætte personligt præg på din boligindretning ved at omdanne din væg eller terrassemur til den mest rustikke stenvæg. Forestil dig eksempelvis en klippevæg, et engelsk landhus, et fransk landkøkken, rå New-Yorker-stil eller middelhavsstemning. Vi har et meget stort og spændende udvalg af håndlavede natursten til skalmuring af vægge.

Natursten til stone wall / stenmur

Alle vores skalmuringssten er ægte natursten og ikke et kunstigt produkt i glasfiber eller beton.

Stenene kan fås løse, hvilket giver en stor frihed i forhold til struktur og overflade ved opbygningen af en stenvæg. Det er dog også muligt at bestille stenpaneler, der er nemme og hurtige at montere.
Vi kan tilbyde natursten til stenvæg og stenmur med et væld af spændende muligheder – i materialer, struktur og farver, som kun bliver smukkere med tiden.

Stenvæg til butiksindretning

Stenpaneler til opbygning af stenvægge er en flot og dekorativ måde at omdanne en butiks væg, så den bliver en aktiv medspiller i forretningen.
Nogle forretninger vælger at bygge hele deres butiksvæg op af denne type stenvægge. Dermed fungerer udstillings vægen både som baggrund for varedisplay. Samtidig med at designet iscenesætter indkøbsoplevelsen og præsentere varerne bedst muligt.
Designet skal understøtte de værdier, som den enkelte butik og butikskæde bygger på.
Vi tilbyder en moderne løsning til butiksindretning til en yderst konkurrencedygtig pris. Du har også mulighed for selv at designe din stenvæg efter dit eget ønske. Husk at du altid er velkommen til at ringe til os på tlf. 40411054, hvis du ønsker hjælp til indretning af din butik.

Ved valg af vor koncept og materialer til stenvæge er det kun fantasien, der sætter grænser

Facade og sokkel lavet med kvadersten

Ønsker man en stenmur eller sokkel i gammel stil betegnes denne type sten, med det gamle udtryk, murværk i kvadersten.
Kvadersten er natursten, som er mere eller mindre råt tilhuggede eller savede sten som kan anvendes til fundamenter, sokler og yder – indemure og er med til at give en bebyggelse karakter i gammel stil.
Nu til dags vælger man typisk en skalmuring med brudfliser eller håndhugget sten og klinker til at skabe en stenvæg med samme udtryk som de gamle kvadersten.
Kvadersten er i almindelighed aflange og firkantede, når de skal bruges i muråbninger eller til at danne buer, men kan også have mere naturlige former.
Kvaderstenen har været anvendt i bygning kunst fra de tidligste tider og gennem alle stilperioder

Brudfliser

Brudfliser er velegnede til stenvæg og stenmur, indendørs såvel som udendørs. Brudfliser er natursten, som brydes sådan, at overfladen bliver meget homogen og plan. Vores brudfliser til stenvægge og -mure er udvalgt, så de egner sig til det nordiske klima. Stenene er frostsikre og påvirkes ikke af den store forskel mellem kulde, varme og nedbør. Bemærk at stykantal pr. m² kan variere fra 8 til 24 sten, da brudfliserne har forskellige former. De kan dog nemt deles til mindre stykker.

Håndhuggede natursten

Huggede natursten er velegnede til stenvæg, inde såvel som ude, og giver et rustikt udseende. Huggede sten håndhugges sådan, at de kan lægges med eller uden fuge. Vores huggede sten til stenvægge og -mure er udvalgt, så de egner sig til det nordiske klima. Stenene er frostsikre og påvirkes ikke af den store forskel mellem kulde, varme og nedbør.

Antik-sten

Antik-sten er velegnede til stenvæg, inde såvel som ude. Antik-sten er natursten, som er tumblede, hvilket giver dem runde og bløde kanter. Tumblede natursten giver et antikt og rustikt udseende, og de kan opsættes som stenvæg og stenmur med eller uden fuge, afhængige af hvilken type sten der anvendes. Vores antik-sten til stenvæg og stenmur er udvalgt, så de egner sig til det nordiske klima. Stenene er frostsikre og påvirkes ikke af den store forskel mellem kulde, varme og nedbør.

Eksklusive sten

Eksklusive sten er natursten som er velegnede til stenvæg, sokkelbeklædning og kampestensmur. De eksklusive sten er håndforarbejdede, så de giver et rustikt udsende som kampestensmur. Vores eksklusive sten er udvalgt, så de egner sig til det nordiske klima. Stenene er frostsikre og påvirkes ikke af den store forskel mellem kulde, varme og nedbør.

Maskinskårne sten

Maskinskårne natursten er velegnede til stenvægge og -mure, inde såvel som ude, og kan opsættes med eller uden fuge, afhængig af hvilken type sten der anvendes. Vores skårne sten til stenvægge og -mure er udvalgt, så de egner sig til det nordiske klima. Stenene er frostsikre og påvirkes ikke af den store forskel mellem kulde, varme og nedbør.

Stonewall – Stenpaneler

Vores stenpaneler fås i forskellige varianter som har hver deres særpræg. Hvor af nogle er med Z samlinger.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.