Trustpilot
Store sten - Kampesten

Kategorier

Store sten - Kampesten

Store sten og kampesten til haven.

Vi har et stort udvalg af store kampesten og havesten til din have. Vores kampesten kommer i forskellige former, størrelser og stentyper. Vi tilbyder kampesten og havesten i følgende sorter: skiffer, marmor, kalksten, andesit, gylden onyks, dolomit, amfibolit og grottesten. Kampesten og havesten skiller sig ud og vil være en flot tilføjelse til din have.

Pynt haven med kampesten

Vores unikke udvalg af kampesten til haven gør det muligt at skabe lige den stil i haven man ønsker sig, uanset om det skal være en: stenhave, engelsk, japanske eller kinesisk stilart – eller du bare ønsker at pryde haven med nogle store, flotte kampesten. Kampesten er også anvendelige til pynt i gårdhaven eller forhaven.

Viser alle 4 resultater

Hvad er kampesten.

Kampesten eller bare kamp er en betegnelse for utilhugget sten, der i dag mest bruges som pyntesten i haven. Tidligere blev de blandt andet brugt i byggeri. Stenene er typisk af granit eller gnejs. Kampesten blev eksempelvis anvendt som bygningsmateriale til romanske landsbykirker. Sten bliver i dag også anvendt som sikring mod erosion.

Praktisk info.

Vi søger for levering hjem til dig, så du ikke skal bekymre dig om hvordan du skal fragte en flere hundrede kilos tung sten hjem. Vores kampesten er skåret flade i bunden, hvilket gør det let at opstille dem der, hvor du ønsker det. Har du brug for vejledning til valg af kampesten, kan du altid skrive til os eller kontakt os her.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.