Trustpilot
Søg
Close this search box.
Skærver

Kategorier

Skærver

Skærver i specielle sten typer.

Gastro & Garden importer selv alle vor skærver og har valgt at fokuser på sten typer der normalt ikke ses på det danske marked.

Skærver giver et stabilt og dekorativt underlag, samtidig med at være en stilren og flot løsning.  De kan bruges et utal af steder, heriblandt: stenhaver, indkørsler, gårdspladser, blomsterbede, havestier, havegange, gravsteder, kirkegårde, japanske og kinesiske haver, parkeringspladser og pyntesten i et stenbed, ja kun fantasien sætter grænser..

Viser et enkelt resultat

Anvendelighed af skærver

Skærver kendetegnes typisk som sten der sprængt/knust og derved har et råt udtryk, grundet dets skarpe og varierede kanter og former. Skærver er dermed en naturlig stentype som ofte fremkommer enten ved udsprængninger fra stenbrud eller via knusning – modsat almindelige sten som typisk samles fra grusgrave. Anvendeligheden ved skærver er mangfoldig men oftest vil man se denne stensort anvendt som vejfyld, underlag og dekoration ved indkørsler, grundet dets drænende og stabile egenskaber. Skærver er særligt stabilt som underlag, som ligeledes kan forhindre ukrudt i at få dagslys – hvis man vel at mærke ligger et tykt nok lag skærver.

Skærver af marmor

Vores hvide marmor skærver er giver et flot og stilrent look. Med dens naturlige egenskaber til at skifte nuancer og kontrast, afhængigt af lys/mørke samt vådt eller tørvejr, er du garanteret et flot sammenfald med omgivelser. De hvide marmor skærver er særligt anvendelige til bedkanter, dekoration i potter, som bunddække i havebede eller til indkørsel eller gårdsplads.

Skærver i skifer

Skærver i skiferflis er særligt praktisk, da det ikke kræver samme vedligehold som f.eks. træflis som underlag. Dermed slipper du for efterfyldning med skærver i skifer. Derudover får du her en skærve sort som ser rigtig godt ud til den nymoderne stil, hvad end det er til have, indkørsel eller dekoration omkring huset. Men den flotte mørke glans og toner af sort/grå, får du også her skærver som passer ind i langt de fleste stilarter.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.