Trustpilot
Søg
Close this search box.
Pyntesten til haven.

Kategorier

Pyntesten til haven.

Frisk blomsterbedet, indkørslen eller haven op med flotte pyntesten af ægte natursten. Her på siden finder du pyntesten i flotte farver og varianter, som vil pryde ethvert areal i haven. Du finder brudsten, skærver, store sten og flodsten/søsten. Uanset hvilket udtryk du ønsker, tør vi godt garantere, at du finder pyntesten, som matcher din personlige stil. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge pyntesten til.

Tag blot et kig på sortimentet nedenfor, og find lige netop de pyntesten, der skal lægges i din have. Du finder både små og store pyntesten i et væld af farver såsom hvide, sorte, røde og meget mere.

Dekorér haven med pyntesten.

Hvad end det er til blomsterbedet, havegangen, havedammen, gravstedet eller gårdspladsen, vil pyntesten skabe et helt unikt og dekorativt udtryk. Kun fantasien sætter grænser for, hvor de kan bruges.

Vores pyntesten er delt op i fire kategorier: brudsten/sprængsten, flodsten/søsten, skærver og store sten. Er du på udkig efter pyntesten, som næsten er et kunstværk i sig selv, kan du tage et kig på vores store sten. Hvis du derimod er på udkig efter små sten til blomsterbedet, vil vores udvalg af skærver være et dekorativt underlag.

Vores flodsten fås i et væld af flotte farver med unikke farvespil, som ligeledes vil pynte i blomsterdekorationen, langs huset eller ved havestien. Vores brudsten kan blandt andet anvendes som pyntesten i stenhaver, indkørsler og mange andre steder.

Flotte pyntesten af ægte natursten.

Du finder et bredt udvalg af pyntesten af forskellige natursten. Udvalget byder blandt andet på pyntesten af lavasten, kalksten, marmor, andesit, granit, troldesten, grottesten og tufsten. Natursten er unikke og giver et flot farvespil. Særligt når stenene går fra våde til tørre, kommer der en flot og unik effekt.

Stenene er af høj kvalitet, hvor de kun bliver flottere med tiden. Det gælder, uanset om du vælger små eller store sten. Hos Gastro & Garden har vi øje for æstetik og detalje, som også afspejler sig i vores udvalg.

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? 

Hos Gastro & Garden sætter vi en dyd i at være leveringsdygtige i en lang række produkter, som gør haven til et hyggeligt sted at være. Det gælder alt lige fra bålgrill og bålfade til pyntesten og dekorative sten.

Er du i tvivl om, hvilke pyntesten du skal vælge? Eller måske noget helt andet? Så er vi altid klar til at give dig en kyndig og professionel rådgivning – uanset kompleksiteten af dit spørgsmål. Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os naturligvis altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.