Trustpilot
Havesten af natursten

Kategorier

Havesten af natursten

Havesten af ægte natursten

Mangler din have en opfriskning? Så kan vores havesten være den løsning du leder efter. Havesten af natursten har et utal af muligheder i sig. Vi har havesten til stenmure, stensætninger, stendiger, højbede, stenhaver, japanske og kinesiske haver mm. Her finder du også et bredt udvalg af kampesten, plantesten og lavasten, som giver et både æstetisk perspektiv til din have, men som også har en stor praktisk funktionalitet i styrkelsen af inddelingen af dine bede. Alle vores havesten kommer i flere forskellige farver, størrelser og stentyper. De vil med sikkerhed give din have et unikt og spændende udseende. Find her dine næste store dekorative havesten på 50- 200 cm.

Havesten, stendige og højbed

Charmen ved unikke havesten og stendige til højbede, stenvæg, stenmur, støttemur mm., er at der er ikke to sten, der er ens. Natursten er med deres (naturlige) variation og farvespil i materialerne, flotte og holdbare – og bliver kun smukkere med tiden. Et stendige, stenvæg – eller mur af natursten giver en flot og rolig flade og skaber samtidig en flot synsmæssig effekt når de skifter farve fra våd til tør. Vores havesten af natursten er lette at arbejde med da de, i modsætning til marksten, er forholdsvis flade på over og underside. Så hvad enten man planlægger at lave et højbed eller en stenmur, støttemur, stensætning, har vi stenene der giver mulighed for at opfylde et hvert ønske man måtte have til udformning og farve.

Trædesten til haven

Vore trædesten er natursten, brudsten, der passer i en hver have, hvad enten man ønsker at lave en havegang eller der er tale om en japanske have eller en kinesiske have, så vil vor udvalg af trædesten pryde en have. Ja, det er kun fantasien der sætter begrænsninger for hvordan trædesten kan bruges.

Haven med kampesten

Forrevne kampesten anlagt med omhu giver haven et karakterfuldt element. Med vor udvalg af kampesten kan man skabe en helt unik have, hvad enten man ønsker sig en: sten have, japansk have, kinesiske have, kampesten, eller som dekorative sten til en eksisterende have. Se vort udvalg af store kampesten i skiffer, marmor, kalksten, andesit, gylden onyks, dolomit, amfibolit og grottesten.

Plantesten

Vi har bl.a. plantesten til blomsterkummer i rå travertin og andesit sten med uddybning, til planter eller blomster, dekoration mm. Disse Plantesten giver en ny og spændende mulighed for at skabe et eksotisk havemiljø. Alle vor plantesten, blomsterkummer er unikke da de er lavet i rå sten.

Troldesten med naturlige huller

Troldesten med naturlige huller til planter eller blomster, dekoration mm. Alle vor troldesten er unikke, det er rå sten skabt af naturen. Plantesten giver mulighed for at skabe et unikt havemiljø i gårdhaven eller som enkelte sten på terrassen

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.