Trustpilot
Stengulv, gulvfliser og gulvklinker

Kategorier

Stengulv, gulvfliser og gulvklinker

Vores brudfliser, klinker og brudfliser på net er lavet af natursten. Farvenuancerne og den rustikke overflade giver et stengulv af fliser og klinker i natursten et unikt udtryk.
Fliser og klinker af natursten kan bruges alle steder i huset, udhuset eller drivhuset, det er kun fantasien som sætter grænser. Vi har et bred udvalg af stentyper og farvenuancer, som passer ind i enhvert hjem.

Nu kan du sætte et personligt præg på din boligindretning med et smukt stengulv som vi kender det fra de franske landkøkkener, gamle borge og engelske landhuse. Vi har et stort og spændende udvalg, der omfatter brudfliser, italienske klinker og mosaik-fliser, antik-fliser mv. til belægning af stengulv. Vi har mange forskellige stentyper som granitfliser, skiferfliser, kvartsfliser, gneissfliser, kalkstensfliser, sandstensfliser, porfyr-klinker og græske fliser – klinker

Flot gulvbelægning i sten

Hos Gastro&Garden finder du et stort udvalg af sten til gulvbelægning, som giver hjemmet et rustikt og unikt præg, og vores store udvalg af stengulv, gulvfliser og anden gulvbelægning gemmer helt sikkert også på noget, som falder i jeres smag, når I er på udgik efter flot belægning til hjemmets gulve.

Hos Gastro&Garden finder du et stort udvalg af gulvbelægning i natursten, og med disse produkter kan man nemt sætte sit personlige præg på hjemmet. Der er tale om naturligt fremstillede produkter med flotte nuancer, som er forskelligt fra flise til flise, hvilket man får, når man lader naturen stå for hovedparten af fremstillingen.

Her er noget til de fleste, og det er kun fantasien, der sætter grænserne, i forhold til anvendelsesmulighederne af den belægning, som du finder hos Gastro&Garden. Her finder du gulvprodukter, som kan lede tankerne i mange forskellige retninger. På denne måde kan du opnå et tilfredsstillende resultat uanset hvilken type projekt, som du skal i gang med.

Vi har igennem firmaets levetid hjulpet utallige danskere med projekter, som stikker i mange forskellige retninger. Dette har givet os værdifuld erfaring, som vi med glæde deler med vores kunder, når vi bliver taget med på råd i forbindelse med udførelsen af projekter, og vi glæder os til at høre med om dit projekt, så vi kan sammen kan sørge for, at I får det helt rigtige gulv, uanset om tankerne skal ledes mod den engelske, italienske eller andre landes arkitektur, når stengulvet skal lægges hos dig.

Gulv belægning til enhver smag

Uanset hvilket type gulvbelægning i natursten, som du er på udkig efter, bør du kigge forbi Gstro&Garden, hvor vi har samlet et imponerende udvalg af rustikke løsninger, som samtidig giver et unikt look, når gulvet skal lægges. Undersøg eksempelvis udvalget af brudfliser af natursten, som udgør en god belægning til gulvet, hvor du får et plant og homogent resultat. Farvemulighederne er varierede og vores hjælpsomme medarbejder giver gerne en hjælpende hånd, hvis du er i tvivl om hvilket flise, som kan give dig det bedste resultat. Vi forhandler forskellige stenarter, som hver har forskellige styrker og svagheder, og vi forklarer gerne forskellene i stenarterne, hvis der skulle være behov for dette.

Gastro&Garden importerer selv hovedparten af de natursten, som indgår i vores imponerende sortiment, og vi stiller høje krav til kvaliteten af de sten, som du finder hos os. Brudfliser er især velegnede udendørs, hvor de udgør et godt underlag, og så skifter farvenuancerne, når stenene bliver våde.

Vi har produkterne, som kan give dig det stengulv, som du drømmer om, og vi glæder os til at høre mere om dit projekt, og om hvordan vi kan hjælpe dig med at virkeliggøre dette. Vi har produkter til de flestes behov, uanset om du er på udgik efter et stengulv til dit kolonihavehus eller til din store herregård. Kun fantasien sætter grænser, og vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere hjælper dig med den information, som du behøver, så du kan vælge de helt rigtige sten.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.