Trustpilot
Dekorative sten

Kategorier

Dekorative sten

Er du på udkig efter flotte sten, som kan bruges til at dekorere potteplanter, skåle eller til bordpynt? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores store udvalg af dekorative sten. De fås i forskellige materialer, størrelser, farver og forme. Fælles for alle er, at de kan pifte bordpynten op, skabe et elegant udtryk i potteplanten eller pynte på et fad med lys. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvad vores unikke dekorative sten kan bruges til.

Gå på opdagelse i nedenstående sortiment, oplev de forskellige stens unikke farver og forme og find dem, der tiltaler dig allermest. Vi ved, at en dekoration med sten altid hitter og skaber et smukt udtryk i ethvert rum. Du finder desuden yderligere information om de enkelte sten ved at klikke ind på dem.

Viser alle 12 resultater

Dekorationssten med et væld af muligheder.

Med vores dekorationssten kommer et væld af muligheder. Uanset hvor du vælger at placere dem, er du garanteret et unikt og elegant udtryk. Vores udvalg af dekorative sten er bredt, hvorfor vi er sikre på, at der er nogle, der falder i din smag. I udvalget finder du blandt andet hvide dekorationssten af marmor, sort og gråt skifer-flis, polerede calcitsten og meget andet.

Når du handler dekorationssten hos os, kan du helt selv bestemme størrelse og mængde på stenene. Vi sælger nemlig pakker fra 1 kg og helt op til 10 kg. Du kan også selv bestemme størrelsen på stenene – blandt andet med vores Rød Lava-sten kan du vælge fra 1-3 cm og op til 6-10 cm. På den måde kan du helt selv styre, hvilken mængde og størrelse der passer bedst til din dekoration med sten.

Natursten i flere faconer.

Om du er mest til marmor, græske sten, calcit eller noget helt fjerde, er op til dig. Det kan også være, at du er mest til røde, sorte, brune eller hvide sten. Uanset din personlige stil og præferencer forhandler vi udelukkende lækre, dekorative sten af naturmaterialer, som pryder ethvert hjem.

 

Hos Gastro & Garden er vi leveringsdygtige i en lang række natursten. Foruden vores flotte, dekorative sten forhandler vi også belægningssten og- fliser til udendørsbelægning, natursten til gulvbelægning og stenvægge. Vi gør desuden opmærksom på, at natursten er et unikt materiale, hvorfor farverne kan variere fra billederne på webshoppen til det leverede produkt. Vi gør naturligvis vores bedste for at vise billeder af stenene så naturtro som muligt.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Gastro & Garden har vi tre nøgleord: kvalitet, samvær og sundhed. Vi sætter en dyd i at være leveringsdygtige i en lang række produkter, som gør haven til et endnu bedre sted at være. Vi gør desuden også altid lidt ekstra ud af det, når du handler hos os. Vi bestræber os nemlig efter, at du skal få den bedste oplevelse, hver gang du handler hos os.

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive dig. Du kan enten ringe os op, skrive en mail eller udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.