Trustpilot
Søg
Close this search box.
Brudfliser

Kategorier

Brudfliser

Brudfliser i ægte natursten

Danmarks flotteste udvalg af brudfliser til belægning af terrasse, indkørsel, havegang og havestier mv. Brudfliserne ‘brydes’ sådan, at overfladen bliver homogen og plan. Vores brudfliser er nøje udvalgt fra egen import, så de egner sig til klimaet her i Norden og ikke påvirkes af den store forskel mellem kulde, varme og nedbør.

Viser alle 6 resultater

Om brudfliser

Brudfliser er flade på over- og underside, tykkelsen er 1-2 cm og 2-4 cm til terrasse, havegang og havesti og 4-7 cm og 7-10 cm til indkørsel.
Bemærk at stykantal angives pr. m² dette er dog kun vejledende, da brudfliser har forskellige former, så der af hensyn til pakningen kan være mindre afvigelser.
Alle vor brudfliser, til belægning, er nøje udvalgt, så de egner sig til det danske klima. Stenene påvirkes ikke af den store forskel mellem kulde, varme og nedbør.

Brudflisers anvendelighed

Brudfliser som havefliser er velegnede til belægning af terrassen, havegange og gangstien. Vores brudfliser er af ægte natursten, som er ‘tumblede’, hvilket giver stenene runde og bløde kanter. Dette giver samtidigt et antikt og naturligt look. Brudfliserne kan som nævnt anvendes til belægning af terrasser, havegang og gangsti – hvilket kan være med eller uden fuge, afhængig af hvilken type sten, der anvendes.

Typer af brudfliser

Vi har fliser i flere stensorter: porfyr, græsk skifer i flere farver (kavala, karistos, siki), gneiss (grå og golden) samt andesit i 3 forskellige farvenuancer. Lad dig inspirere og find de helt rigtige brudfliser som passer til dit hus eller have.
Er du i tvivl, kan du ikke finde de rigtige, eller i tvivl om hvor mange brudfliser du skal bruge – så tøv ikke med at give at kontakte os, så hjælper vi dig på vej med professionel vejledning.

 


Brudfliser udendørs

Muligvis går du med planer om et større eller mindre byggeprojekt derhjemme. Måske kunne du tænke dig at anlægge en terrasse, en havegang eller nogle mindre havestier. Det kræver selvfølgelig en del planlægning. Heldigvis kan du her på siden bestille nogle flotte brudfliser i ægte natursten. Du har sikkert set det smukke rustik udtryk, som man kan opnå, når man bruger brudfliser til belægning. Du kan allerede begynde at glæde til en terrasse, hvor du kan nyde solrige sommerdage sammen med familien og venner, mens I nyder en bajer og nogle dejlige stunder sammen.

Hvis det, du har i tanke, er at anlægge en havegang eller en havesti, så er brudfliser udendørs et rigtig godt valg. Som du ved, er det ikke ligegyldigt, hvad for nogle byggematerialer, man tager i brug, når man gerne vil have en holdbar belægning. Vejret er en af de største udfordringer. Derfor giver det god mening at vælge brudfliser, fordi de er slidstærke og hårdføre nok til at klare det danske klima. Det er rigtigt nok, at brudfliser har nogle irregulære kanter. Men over- og undersiden er flade. Det gør, at det er nemt at bruge dem til belægning.

Bestil brudfliser natursten her på siden

Vores brudfliser giver dig mulighed for at vælge den tykkelse, der bedst egner sig til dit byggeprojekt. Til terrassen kan du fx benytte dig af brudfliser udendørs, som har en tykkelse på 1-7 cm. Den type fliser kan du også med fordel anvende, når du gerne vil anlægge en havegang eller havesti. Hvis dit projekt går ud på at anlægge en indkørsel, så anbefaler vi, at du bestiller dine brudfliser udendørs i kørefaste tykkelser. Det vil altså sige, brudfliser på 7-10 cm. Sådan sørger du for, at dine brudfliser godt kan holde i rigtig mange år.

Som du sikkert har bemærket, er der noget særligt ved at vælge brudfliser til belægning. Natursten giver et fantastisk look, som forbedrer husets overordnede stil. Hos os har du mulighed for at vælge brudfliser i adskillige stensorter. Derfor kan du altid præge din terrasse, havegang eller havesti sådan at det afspejler dine præferencer i forbindelse med farver eller udformninger. Her på siden finder du et stort udvalg af brudfliser. Når du på et tidspunkt er færdig med dit projekt, vil du kunne konstatere, at brudfliser var det helt rigtige valg. Din have vil aldrig være den samme. Og dit hjem vil få et fantastisk look.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.