Trustpilot
Søg
Close this search box.
Belægningssten.

Kategorier

Belægningssten.

Ønsker du at pifte din terrasse, indkørsel eller havegang op med flotte natursten? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du vores udvalg af fliser og sten til udendørs belægning. Udvalget består blandt andet af brudfliser, havefliser, trædesten og brosten, som alle kan skabe et flot underlag i din have.

Hvad end det er til havestien, terrassen eller indkørslen, kan du være sikker på at få en autentisk stemning med vores natursten. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige netop de belægningssten, som matcher dine ønsker og behov.

Stort udvalg af natursten til udendørs belægning.

Hos Gastro & Garden forhandler vi en bred vifte af prisvenlige fliser og klinker i ægte natursten. Når du handler hos os, er du garanteret at få kvalitetsrige sten og ikke menneske fremstillede produkter såsom keramik eller beton. Vores natursten holder i enhver årstid og i ethvert slags vejr. Det eneste, der ændrer sig ved natursten, kan være farven alt efter lys og luftfugtighed.

Vores udvalg kommer i en lang række belægningssten- og fliser såsom brudfliser, havefliser og trædesten. Uanset hvilken stemning og størrelse eller hvilket farvespil og materiale du er på udkig efter, tør vi godt garantere, at du finder det hos os. Tag blandt andet et kig på vores havesten, chaussésten eller dekorative sten og pynt haven med flotte, skulpturelle sten.

Belægningssten til indkørsel, havesti, terrasse m.m.

Kun fantasien sætter grænser for det, du kan opnå med belægningsfliser- og sten. Ønsker du et nyt underlag til havegangen eller havestien? Vi har et væld af fine trædesten i flotte farver og nuancer, som skaber en hyggelig stemning i haven. Trænger terrassen til et nyt udseende? Så har vi flotte brudfliser med middelhavsstemning og sydeuropæisk charme.

Hvis du derimod ønsker at belægge indkørslen, skal du overveje, hvilken trafik og hvilke køretøjer der kommer på stenene. Som tommelfingerregel kan man ved normal trafik, altså biler der vejer op til 3 ton, vælge en natursten med en tykkelse på over 3 cm. Ved tungere trafik og køretøjer anbefales det at vælge en sten med en tykkelse på over 6 cm.

Har du brug for hjælp til dine belægningssten og udendørsfliser?

Vi står altid klar med professionel og faglig rådgivning, når du skal i gang med haveprojektet. Der er ikke dét spørgsmål, der er for komplekst for os. Vi ønsker nemlig, at du får en god oplevelse, når du handler hos os, så vi sætter en dyd i at finde et svar på ethvert spørgsmål.

Har du spørgsmål omkring vores sten, fliser eller andet i vores sortiment? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Det kan du gøre på mail, telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular. Du finder vores kontakt oplysninger i bunden af siden her.


 

En bred vifte af belægningssten

Her hos Gastro og Garden kan du lige nu finde alt indenfor udsmykning til hus og have. Ønsker man at finde et udvalg, hvor man både kan sikre sig den gode kvalitet indenfor materialer, men også finde inspiration til udsmykning af have, terrasse, altan, hus, udendørs arealer og meget mere, så kan man finde masser af gode ideer og materialer her hos os. Lige nu kan du finde en bred vifte indenfor belægningssten. Ønsker du derfor at forny indkørsel med nye belægningssten, finder man netop her unikke varianter af sten. Belægningssten findes i mange varianter og størrelser, og har man derfor brug for hjælp til at finde den rette løsning til jeres behov, så står vi klar til at rådgive og vejlede. På denne måde bliver i tilfredse med det endelig resultat. Vi har mange års erfaring indenfor udsmykning af haver og huse, og netop derfor har vi god forståelse for, hvad vores kunder drømmer om. Få jeres drøm realiseret og vælg sten og andre materialer her hos os til skarpe priser.

Skarpe priser på belægnings sten

Vi har mange forskellige varianter af belægningsfliser og uanset om du er interesseret i brudfliser i natursten eller chaussésten finder man begge dele hos os. Tjek vores udvalg ud og lad dig inspirere af vores forskellige fliser, klinker og sten både til ude og inde. Vi går ind for den gode kvalitet, men vil også gerne være med på prisen, og netop derfor får du virkelig gode kvalitetssten hos os til skarpe priser. Få et samlet tilbud.

Unikt udvalg til udendørs fliser

Drømmer man om at skabe en have, der emmer af idyl og harmoni, så kan man finde gode ideer til udsmykning, således man kan skabe den have, som man altid har ønsket sig. Vi forhandler trædesten, som i den grad er med til at skabe en mere eventyrlig have og romantiske deltajer. Vi sælger både kantede grå græske trædesten, men også kantede sorte og grønne græske trædesten. Med andre ord har vi et stort udvalg af forskellige varianter indenfor trædesten. Har man brug for hjælp til at vælge hvilken type af trædesten, som man ønsker til sin have, så står vi klar til at rådgive jer og informere jer omkring de forskellige typer. Den populære røde granit trædesten er altid et hit, og denne type er fast i vores sortiment.

Udendørsfliser i mange forskellige varianter

Vi har et unikt inspirationskatalog, hvor i kan finde ideer til ny udsmykning af jeres haver, terrasse, huse ude og inde. Ønsker man at finde inspiration til valg af nye terrassefliser, inspiration til det perfekte orangeri, ideer til smukke stenbede eller valg af de rette trædesten til haven, så kan i frit lade jer inspirere af vores udvalg og ideer. Vi samarbejder både med arkitekter, havedesignere, anlægsgartnere, brolæggere, murer med mere, og tilbyder derfor den rette service til jer.

Belægningssten, fliser, klinker, sten, kantede trædesten, natursten og mange flere varianter sælger vi, og står klar til at finde den bedste løsning til jeres ønsker og smag.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.