Trustpilot
Søg
Close this search box.
Akvariegrus

Kategorier

Akvariegrus

Grus til akvariet

Stort udvalg af bund akvariegrus og akvariesand. Valg af bund grus til dit akvarium. Valget af bund grus – akvariesand er altafgørende for kvaliteten og helheds indtrukket af dit akvarium. Overvej om det skal være en lys eller mørk bund du syntes der passer sammen med de fisk og planter der skal være i dit akvarie. Her efter kan du vælge det helt rigtige akvariegrus / akvariesand.

Viser alle 2 resultater

Rengøring af bundgrus før brug og ved rengøring af akvariet

Hæld gruset over i en spand eller ligende stil den under vandhaner lad vandet løbe mens du rode godt rundt i gruset med hænderne, så du får gruset skyllet godt og grundigt igennem. Tøm herefter spanden for vand. Gentag skylningen igen.

Normalt er en skylning nok til, at det værste snavs er fjernet.
Den efterfølgende skylning skulle klare det sidste, men det er vigtigt at bliv ved med at vaske gruset, til vandet er helt klart. Vaskevandet skal være klart før du hælder gruset over i dit akvarium! Hvilken bundlag skal man vælge til et akvarium.

Ønsker man et bundlag i akvariet der er groft anbefales det at bygge det op i to lag. Et lag til filtrering nederst , så kan man ligge det grove bundgrus øverst. På denne måde sikre med en god filtrering. Det er ofte sådan i et akvarie, at vandet bliver plumret når man hælder et nyt lag bundgrus i akvariet.
Et bundfilter skal kunne gøre klart vand i løbet af 24 timer.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.