Trustpilot
Søg
Close this search box.
Natursten. Hus & Have

Kategorier

Natursten. Hus & Have

Alt i natursten til hus og have.

Velkommen til Gastro & Garden hus og have side med Danmarks nok største udvalg af unikke sten.

Vi importer selv alle vor sten fra syd & øst Europa og har igennem de sidste 16 år samlet et helt unikt udvalg af alt i natursten til hus og have.

Natursten giver dig utallige muligheder. Om der er tale om en ny terrasse, indkørsel, stenvægge ude og inde, koraller og akvariesten til akvariet eller bordpynt til brylluppet, så kan vi være behjælpelige.

Bliv inspireret på vores shop og bestil nemt de sten der passer lige til dit projekt og få dem leveret lige til døren.

Belægningssten.

Vor udvalg af natursten til belægning består blandt andet af brudfliser, havefliser, trædesten chaussesten, brosten og pigsten, som alle kan skabe et flot underlag i din have, så om det er natursten til havestien, terrassen eller indkørslen, kan du være sikker på at få en autentisk stemning med vores natursten. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige netop de belægningssten, som matcher dine ønsker og behov.

Pyntesten til haven.

Vi har et bredt udvalg af pyntesten af forskellige natursten. Udvalget byder blandt andet på unikke flodsten, søsten og strandsten
samt skærver og brudsten – sprængsten. Som fås i mange forskellige farver som hvide, sorte, grønne og røde.
Alle vor natursten er af høj kvalitet, hvor de kun bliver flottere med tiden. Det gælder, uanset om du vælger små eller store sten. Hos Gastro & Garden har vi øje for æstetik og detalje, som også afspejler sig i vores udvalg. Vi kan blandt andet fremhæve vor helt hvide marmor sten, og hvide skærver

Stenvæg i personlig stil

Nu kan du et sætte personligt præg på din boligindretning ved at omdanne din væg eller terrassemur til den mest rustikke stenvæg. Forestil dig eksempelvis en kampestensmur eller en kampestenssokkel lavet af brudfliser, et engelsk landhus, et fransk landkøkken, eller en rustikke stenvægge med middelhavsstemning. Vi har et meget stort og spændende udvalg af håndlavede natursten til skalmuring som facadesten.

Natursten til gulvbelægning:

Sæt dit personlige præg på din boligindretning med et smukt stengulv som vi kender det fra de franske landkøkkener, gamle borge og engelske landhuse. Vi har et stort og spændende udvalg, der omfatter brudfliser, italienske klinker og mosaik-fliser, antik-fliser mv. til belægning af stengulve. Vi har mange forskellige stentyper som italienske granitfliser, skiferfliser, gneissfliser, kalkstensfliser, porfyr-klinker og græske fliser – klinker.
Fliser og klinker af natursten kan bruges alle steder i huset, udhuset eller drivhuset orangeriet, ja det er kun fantasien som sætter grænser.

Højbede moduler.

Højbede med det nye samle let Ergo system, fra GARANTIA ,der er fremstillet af 100% genbrugsplast, samles uden brug af værktøj.
En effektiv måde at dyrke grøntsager på, hvad enten man har en have, en mindre altan eller en tagterrasse.

Dekorative sten

Er du på udkig efter flotte sten, som kan bruges til at dekorere potteplanter, skåle eller til bordpynt? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores store udvalg af dekorative sten. De fås i forskellige materialer, størrelser, farver og forme. Fælles for alle er, at de kan pifte bordpynten op, skabe et elegant udtryk i potteplanten eller pynte på et fad med lys. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvad vores unikke dekorative sten kan bruges til.

Akvariesten

Vi har et unikt udvalg af akvariesten som pyntesten, akvariegrus og baggrundssten til akvarium.
Vores dekorations sten til akvarier kan gøre dit akvarium til noget helt særligt! Vores udvalg kommer i flere stentyper og farvenuancer. Kun din fantasi sætter grænser.

Gastro & Garden er klar til at hjælper dig .

Har du spørgsmål om vores sortiment, eller er du lidt i tvivl om, hvilke natursten du skal vælge til din projekt? Så står vi altid klar med professionel rådgivning og sparring, så du kan finde den helt rigtige løsning til dig. Vi går nemlig op i at give dig en god oplevelse, når du handler hos os.

Kontakt os endelig, hvis du sidder inde med tvivl eller spørgsmål.
Du kan kontakte os på mail, telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular. Du finder vores øvrige kontaktoplysninger i bunden af siden her.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.