Trustpilot

Havepejse

Kategorier

Havepejse

Havepejs i top-kvalitet og design – for de bedste oplevelser

Vi har flere forskellige modeller, så du kan finde lige præcis den havepejs, som passer til dit behov. Ved bestilling sendes din havepejs direkte fra vores leverandør Cooking King, hvilket sikre dig den laveste pris.

Viser alle 4 resultater

 • Havepejse

  Havepejs Faro

  3.249,00 DKK
 • Havepejse
  Havepejse

  Havepejs Lima

  3.599,00 DKK
 • Havepejse

  Havepejs Hawana

  3.599,00 DKK
 • Havepejse

  Havepejs Rosa

  3.999,00 DKK

Hvorfor en havepejs fra Cooking King?

Vi valgt at fokusere på de havepejse, som bruger træ, frem for biopejse, da de giver mere varme og det er mere hyggelige, at sidde rundt om de knitrende flammer. Havepejse fra Cooking King er af udsøgt kvalitet, håndlaves på bestilling og anvender materialer som ikke bare holder, men også ser godt i enhver have eller terrasse. Det er havepejse med høj holdbarhed og som over tiden får den helt rigtige, rustikke patina. Med en havepejs fra Cooking King får du et produkt som du kan få stor glæde af, år efter år.

En havepejs i ordentligt materiale

Vores pejse er håndlavet i råstål, hvilket sikrer dig en havepejs som ikke blot ser godt ud, men også har en lang holdbarhed og et flot håndværk. Vores havepejse er i forskellige designs i et tidløst udtryk, som vil pryde enhver have eller terrasse til glæde mange år fremover. Med en ny havepejs, får du en terrassevarmer der giver varme og en hyggelig stemning på de sene sommeraftener, når mørket falder på. Vores havepejse laves i kvalitets-materialer og er udvalgt med æstetik for øje, så de vil passe ind i enhver sammenhæng.

Er du på udkig efter en ny havepejs

Vi har en havepejs der passer enhver pengepung, stil og design – så du kan helt sikkert også finder noget til din have. Vi har havepejse i forskellige prislag, så du kan finde en lækker havepejs som passer til dig. Se blandt andet vores Tuba havepejs i elegant og moderne design som fungerer perfekt som terrassevarmer, med mulighed for tilberedning af med på toppen.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}