Bålgrill

Kategorier

Bålgrill i top kvalitet til enhver smag og behov

Vi en af de førende specialbutikker og kan tilbyde et stort udvælg bålgrill til fornuftige priser i top professionel kvalitet og design. Her får du en bålgrill der passer perfekt til madlavning over åben ild, hvor der både er en grillrist til direkte grilning og en pancha stegeplade, til tilberedning af kød og grøntsager lige efter din egen smag. Når du har nydt et dejligt måltid, kan du slappe af og nyde varmen omkring dit bålfad ved at bruge det som terrassevarmer.

Viser alle 13 resultater

 • -20%
  Bålgrill

  Bålgrill Bandito

  4.935,00 DKK 3.948,00 DKK
 • -20%
  Bålgrill

  Dallas Bålgrill

  6.775,00 DKK 5.420,00 DKK
 • -20%
  Bålgrill

  Kongo bålgrill

  7.775,00 DKK 6.220,00 DKK
 • -20%
  Bålgrill

  Fat Boy Bålgrill

  8.425,00 DKK 6.740,00 DKK
 • Bålgrill

  Santos bålgrill

  9.570,00 DKK
 • Bålgrill

  Grill. Small. Corten.

  10.445,00 DKK
 • Bålgrill

  Grill. Small. Carbon.

  10.945,00 DKK
 • Bålgrill

  Grill. Medium. Corten.

  13.445,00 DKK
 • Bålgrill

  Grill. Medium. Carbon.

  13.445,00 DKK
 • Bålgrill

  Premium Grill. Carbon. Medium.

  19.945,00 DKK
 • Bålgrill

  Premium grill. Corten. Medium.

  19.945,00 DKK
 • Bålgrill

  Premium grill. Corten. Large.

  24.500,00 DKK
 • Bålgrill

  Premium grill. Carbon. Large.

  24.500,00 DKK

Bålgrill i høj kvalitet

Som forhandler af bålgrills skal vi kunne stå inden for kvaliteten. Her har vi nøje udvalgt båludstyr, som holder i mange år. Vi har bålgrill til både den erfarne bålkok og til dig som gerne vil i gang med bålmad i haven f.eks. til større grupper herunder spejdere, skoler, fritidsklubber og børnehaver mm. Cooking King er vores foretrukne leverandør, da deres valg af materialer når det kommer til holdbarhed, udseende og anvendelse går op i en højere enhed. Her får du virkelig kvalitet for pengene og en bålgrill som vil holde i mange år. Vores bålgrill har massive ben som sikre stabilitet og laves i råstål for et unikt, råt og stilrent design. Hvis du vil have en bålgrill som ikke bare holder i lang tid, men også ser godt ud på terrassen eller i haven og samtidig har alle de nødvendige funktionaliteter (og mere til) som man kunne tænke sig af en bålgrill – behøves du ikke lede længere.

Håndlavet fra Cooking King

Vores bålgrills fra Cooking King er håndlavet fra bunden og er det eksklusive valg til dig, hvor kun det bedste er godt nok – og materialer skal være af højeste kvalitet. Se f.eks. vores Kongo bålgrill, som er en af vores mest populære bålgrills hvor du får bålfad, plancha stegeplade og gnistfanger mm. med i købet. Du kan også vælge at gå all-in med en ophøjet Santos bålgrill, hvor du samtidg kan opbevare dit brænde nedenunder. Da bålgrillene håndlaves må du forvente en leveringstid på ca. 2 uger – men vi garanterer at det er en grill som er værd at vente.

Quan grill – Når kun den bedste brænde grill er god nok

Det er top kvalitet for et medium budget som er filosofien bag Quan Line grill. Alle brænde grill i denne serie fås i enten Corten, rustlignende forvitret stål eller kulstof som er en pulverlakering. Se det eksklusive udvalg her.

Brænde grill af højeste kvalitet

Alle grill-produkter fra Quan er lavet uden kompromis for kvalitet og laves med henblik på langvarigt brug, til glæde i mange år fremover. Her får du bl.a.  rustfrit og hærdet stål, nem rengøring og vedligehold, justerbar luftindtag og meget mere.

Grillpladen

Den kvadratiske grill plade er 10 mm tyk hærdet stålplade som sikrer en god madlavningsoplevelse.Varmen fordeles på grillpladen med højeste temperatur på op til 300 grader fra midten af pladen og falder så gradvis jo længere man kommer ud til kanten til 100 grader, det giver en bedre opdelingen af varmen med forskellige varme soner, så man kan tilberede forskellige mad typer efter ønsket temperatur.
Den kvadratiske form af grillpladen giver også en større varmeflade modsat en rund grill plade, hvor der er en mindre varmeflade og varmen er mere ens på hele grillpladen, så det er svære at stege efter forskellige temperatur på samme tid. Derfor får du altid det bedste resultat når der skal både grilles kød og laves andre retter som stegte grøntsager mm. På samme tid.
Du vil med en brænde grill fra Quan opleve en helt ny form for smagfuld udendørs madlavning.

Brænde skålen

Alle Quan grill er forsynet med en ekstra brænde skål af stål, da corten stål ikke egner sig til de høje temperatur der opstår ved afbrænding af træet. Det sikre at stålet i din grill ikke brænder igennem i løbet af et par år.

Luft regulering

Alle Quan grill er forsynet med luftregulering, så det er muligt at styre varmen på din grill og opnå den perfekte tilberedning temperatur.

Tilbehør til Quan grill

Der er et stort tilbehørs serie til alle Quan grill der øger funktionaliteten og giver mulighed for alle former for udendørs madlavning.

Quan Grill Premium line – Udendørs grill til de professionelle

Disse grill bruges hvor der skal laves mad til mange gæster med en stegeplade i to størrelser på 80 x 80 og 100 x 100 cm  der er hele 15 mm tyk. Quan grill laves i de højeste og mest eksklusive materialer, når kun det bedste er godt nok til din grillmad.

Om Quan grill

Alle Premium Grill produkter, fra Quan, er lavet uden kompromiser i høj kvalitet til langvarige brug og glæde i mange år fremover.
Den kvadratiske Grill plade er 15 mm tyk hærdet stålplade som sikrer en god madlavning oplevelse.
Varmen fordeles på grillpladen med højeste temperatur på op til 400 grader fra midten af pladen og falder så gradvis jo længere man kommer ud til kanten til 100 grader, det giver en bedre opdelingen af varmen med forskellige varme soner, så man kan tilberede forskellige mad typer efter ønsket temperatur.
Den kvadratiske form og størrelse af Grillpladen giver også en større varmeflade modsat en rund grill plade, som har en mindre varmeflade og varmen fordeles mere ens på hele grillpladen, dermed er det er svære at stege efter forskellige temperatur på samme tid. Derfor får du altid det bedste resultat med en kvadratisk stegeplade, når der skal både grilles kød og laves andre retter som stegte grøntsager mm. På samme tid. Du vil med en Quan Premium grill får en helt ny oplevelse af smagfuld udendørs madlavning.

Brændeskuffe

Alle Quan Premium grill har en ekstra brænde skål af rustfrit stål, da corten stål ikke egner sig til de høje temperatur der opstår ved afbrænding af træet. Det sikre at stålet i din grill ikke brænder igennem i løbet af et par år.

Askeskuffe og luftregulering

Alle Quan Premium grill er forsynet med en askeskuffe som har en indbygget luftregulering, så det er muligt at styre varmen på din grill og opnå den perfekte tilberedning temperatur.

Tilbehør

Der er et stort tilbehørs-program til alle Quan Premium grill som øger funktionaliteten og giver mulighed for alle former for udendørs madlavning. Tilbehør og udstyret til din grill er næsten ligeså vigtigt som kvalieten af selve grillen. Fuldend den perfekte grilloplevelse med quan grill tilbehør. Find det her.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}