Brændereol

Kategorier

Brændereol til udendørs brug

Find en kvalitets brændereol som er lavet i de samme eksklusive materialer som vor brænde grill og udekøkkener. Perfekt til opbevaring af brænde, både til grillen, bålfadet eller din havepejs. Se vores udvalg af premium udendørs brændereoler her.

Viser alle 6 resultater

 • Brændereol

  Brændereol Corten

  5.445,00 DKK
 • Brændereol

  Brændereol Quan Carbon

  5.945,00 DKK
 • Brændereol

  Brændereol Premium Corten

  10.312,50 DKK
 • Brændereol

  Brændereol Premium Carbon

  10.312,50 DKK
 • Brændereol

  Brændereol Pro Carbon

  12.700,00 DKK
 • Brændereol

  Brændereol. Pro. Corten

  12.700,00 DKK

Brændereol til opbevaring af dit brænde

Mangler du et ordentligt sted at opbevare dit brænde – og må det samtidig gerne se eksklusivt ud? Så behøves du ikke lede længere, da vores højkvalitets brændereoler er i en liga for sig selv når det kommer til design, materialer og udførsel. Brændereolerne fåes i to forskellige farver: Corten og Carbon, så uanset om du er til det rustikke og naturlige look eller det mere klassiske og stilrene look, har vi en sort som passer til dit hus, have eller udekøkken.

Vælg en brændereol som passer til dig

Du kan vælge imellem to størrelser og former af brændereol. Brændereolerne fra Quan kommer nemlig i både trekantet og firkantet design, alt afhængigt af hvor meget brænde du ønsker opbevaret og hvor meget plads du har at gøre med. Med en Quan brænereol kan du opbevare dit brænde på fornem og æstetisk vis og vil pryde enhver have eller terrasse. Brændereolen passer sammen med vores grill og udekøkken-serie fra Quan, så du kan gøre dit udekøkken komplet ved at tilføje en premium brændereol, som matcher vores Quan Line brænde grill.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}