Brændeovne med vandtank

Kategorier

Brændeovne med vandtank

Brændeovnene der overfører 70 % af varmen til centralvarme anlægget.

Vi importer direkte fra producenten, så vi kan lever din brændeovn med vandtank til fast lavpris.
Du sparer 20-35 %

Alle vor brændeovne, på denne side, har vandtank, også kaldt gris, som kan tilsluttes centralvarme, solvarme, jordvarme mm. En brændeovn med vandtank giver det hele: Effektiv besparelse på varmeregningen i hele huset med miljørigtig forbrænding.

Viser alle 4 resultater

Hvorfor vælge en brændeovn med vandtank

Når du vælge en brændeovn med vandtank ´gris´ der kan tilsluttes centralvarmeanlægget får du en lang række fordele sammenlignet med en alm. brændeovn.
Centralvarmesystemet fordeler varmen fra brændeovnen jævnt i hele huset via gulvvarme og radiatoren.  Selv dit varme brugsvand bliver leveret af din brændeovn

Det er den varme der normalt bare lukkes ud via skorstenen, som overføres til centralvarmen.
Hermed opnås den effektive besparelse på varmeregningen, da dette giver den maksimal udnyttelse af brændet.
Der er mulighed for at lave anlægget som et primært eller sekundært varme anlæg alt efter ønske og behov.

Billig og miljøvenlig opvarmning

At installer en brændeovn med vandtank er altså en rigtig god investering, der sikre en stor besparelse på varmeregningen i mange år frem over, samt en kort tilbage betalingens tid af omkostninger til installationen. Et ekstra plus er også at dit hus får en højere vurdering ved et evt. salg.

Udvalgte på Sten-design

Vi har udvalgt alle brændeovne til centralvarme ud fra følgende krav: Miljøvenlig forbrænding – høj virkningsgrad – kvalitet og design, så ovnene er i absolut top klasse.

Vi har i fællesskab med HS. Flamingo i Tjekkiet, som er blandt Europas største og førende producenter sammensat et stærkt udvalg af Brændeovne med vandtank.

Udvalget består af flere forskellige stilarter, så de kan passe ind i et hvert hjem. Fælles for dem alle er at de er et elegant og effektivt møbel der skal opfylde mange formål.
Først og fremmest skal de give en effektiv besparelse på varmeregningen, samt en miljørigtigforbrænding. Og så skal den sprede hygge og varme på kolde dage.

Du får det hele i en brændeovn med vandtank fra Sten-design. Det er top kvalitet hvor alle detalje er gennemarbejdet. Både de synlige og dem der sikrer en god og de indvendige der sikre en miljøvenlig forbrænding.
Alle brændeovn med vandtank kan tilsluttes direkte til centralvarmeanlægget eller kombineres med et solvarme eller jordvarme anlæg eller centralvarmeanlæg.

Virkningsgrad

Virkningsgrad på vore brændeovne til centralvarme ligger på 79 – 80% hvor kravet til en Svanemærket ovn er på 76% dette sikre en bedre udnyttelse af brændslet samt en effektiv besparelse på varmeregningen, udslippet af støvpartikler til omgivelserne, reduceres til et absolut minimum.

Tilslutning til åben eller lukket ekspansions anlæg.
Vore brændeovne med vandtank er godkendt til både at kunne installeres med åben og lukket ekspansion.
Nogen har den opfattelse at en brændeovn med vandtank ikke må tilsluttes et anlæg med en lukket ekspansion. MEN med bygningsreglement af 2008 kom der i kapitel 8 (installationer) denne ændring i paragraf 8.5.1.3 stk. 3: vandbeholdere i pejse og brændeovne må ikke sluttes til lukkede centralvarmeanlæg. Dette gælder dog IKKE hvis hver kedel(varmeafgivende enhed) forsynes med en sikkerhedsventil.

Se bygningsreglementet på dette link: Bygningsreglementet

Hvor mange m2 kan man opvarme

Tommelfingerregel er, at 1 kW kan opvarme 10-30 kvadratmeter med normal loftshøjde alt efter husets isolering. Det er derfor et individuelt skøn hvor stor effekt den brændeovn man installer skal have.

Prøvningsattest, miljøkrav og godkendelse ved montering

Vor pilleovne er ce-mærket og godkendt efter miljøministeriets
nye bekendtgørelse af 22/01/2018 vedr. regulering af luftforurening trin 1 og 2. Desuden opfylder de også Eu`s regulativ vedr. emissions krav til pilleovne, som først træder i kraft i 2022.

Ved levering medfølger der dansk prøvningsattestattest, til underskrift, ved godkendelse af skorstensfejer
Det er vigtigt at du fyrer rigtigt i din brændeovn for at opnå den meste effektive forbrænding. Se vejledningen på dette link: Rygestop-guide for brændeovne

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}