Trustpilot

Bålgrill

Kategorier

Bålgrill

Bålgrill i top kvalitet for enhver smag og et hvert behov

Vi er en af Danmarks førende specialbutikker og kan tilbyde et stort udvalg, til fornuftige priser. Vores bålgrill er i top professionel kvalitet og design. Her får du en grill der er perfekt til madlavning over åben ild, da der både er en grillrist til direkte grilning og en plancha stegeplade. Plancha stegepladen er perfekt tilberedning af kød og grøntsager, lige efter din smag. Når du har nydt et dejligt måltid, kan du slappe af og nyde varmen omkring din grill. Nu fungere som en glimrende terrassevarmer.

Håndlavet fra CookKing

Alle vores bålgrill fra CookKing er håndlavet fra bunden og er et eksklusivt produkt. Med disse produkter henvender vi os til dig, hvor kun det bedste er godt nok. Her er materialer og kvalitet i højsædet, se f.eks. vores Kongo bålgrill, som er en af vores mest populære grill. Her får du bålfad, plancha stegeplade og gnistfanger mm. med i købet. Du kan også vælge at gå all-in med den høje Santos bålgrill, hvor du samtidigt kan opbevare dit brænde nedenunder. Da disse grill håndlaves, må du forvente en leveringstid på ca. 3 uger.

Viser alle 5 resultater

 • Bålgrill

  Bålgrill Bandito

  4.935,00 DKK
 • Bålgrill

  Dallas Bålgrill

  6.775,00 DKK
 • Bålgrill

  Kongo bålgrill

  7.775,00 DKK
 • Bålgrill

  Fat Boy Bålgrill

  8.425,00 DKK
 • Bålgrill

  Santos bålgrill

  9.570,00 DKK

Bålgrill i høj kvalitet

Som forhandler af bålgrill skal vi kunne stå inden for kvaliteten. Her har vi nøje udvalgt båludstyr, som kan holde i mange år. Vi har bålgrill til både den erfarne bålkok og til dig, som gerne vil i gang med bålmad i haven. Vi har også produkter til større grupper, herunder spejdere, skoler, fritidsklubber og børnehaver mm. CookKing er vores foretrukne leverandør, da deres valg af materialer, når det kommer til holdbarhed, udseende og anvendelse, går op i en højere enhed. Her får du virkelig kvalitet for pengene. Vores bålgrill har massive ben som sikre stabilitet og som laves i råstål, der giver et unikt, råt og stilrent design. Hvis du vil have en funktionel bålgrill som ikke kun holder i lang tid, men også ser godt ud på terrassen eller i haven – behøver du ikke lede længere.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}