Trustpilot

Bålgrill

Kategorier

Bålgrill

Bålgrill:  Dansk design fra Gastro & Garden.

Vi har fri fragt på alle vor bålgrill og brænde grill.

Vi igennem nogle år haft fornøjelsen af at sælge og bruge bålgrill fra andre producenter, og derigennem oparbejdet en stor erfaring med grill, som har en pacher stegeplade og opvarmes med brænde. Vi har samlet vor bedste erfaring inden for bålgrill eller brænde grill, som der også er nogen der kalder det.
Det har vi omsat i et design der er både smukt og funktionelt, med de bedste grill egenskaber. Vor grill, kaldt Faklen, er håndlavet fra bunden. Det er et eksklusivt produkt hvor er materialer og kvalitet er i højsædet. Med Faklen henvender vi os til dig, hvor kun det bedste er godt nok.

Grill fra CookKing

Vi forhandler også en serie af bålgrill fra CookKing, se f.eks. vores Kongo grill, som er en af vores mest populære grill. Her får du bålfad, plancha stegeplade og gnistfanger mm. med i købet. Du kan også vælge at gå all-in med den høje Santos grill, hvor du samtidigt kan opbevare dit brænde nedenunder.

Viser alle 2 resultater

 • Bålgrill

  Montana

  5.495,00 DKK
 • -40%
  Bålgrill

  Faklen

  8.997,00 DKK

Bålgrill i høj kvalitet

Som producent og forhandler af bålgrill skal vi kunne stå inden for kvaliteten. Her har vi nøje udvalgt båludstyr, som kan holde i mange år. Vi har bålgrill til både den erfarne bålkok og til dig, som gerne vil i gang med bålmad i haven. Vi har også produkter til større grupper, herunder spejdere, skoler, fritidsklubber og børnehaver mm.
Hos Gastro & Garden får du virkelig kvalitet for pengene. Vores bålgrill har massive ben som sikre stabilitet og som laves i råstål, der giver et unikt, råt og stilrent design. Hvis du vil have en funktionel bålgrill som ikke kun holder i lang tid, men også ser godt ud på terrassen eller i haven – behøver du ikke lede længere.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}