Trustpilot

Bålfade

Kategorier

Bålfade

Bålfade er det perfekte samlingspunkt for familie og venner.

Vi har fri fragt på alle vor bålfade.

Bålfade kan opfylde ønsket om en lille bålplads i haven. Her slipper du for at grave ud og anlægge en bålplads i græsplænen.
Vi tilbyder et udvalg af kvalitets bål fade i kraftigt stål. Vores produkter holder til vind og vejr og giver glæde i mange år fremover.
Med et bålfad fra Gastro & Garden, har du mulighed for at flytte bålet rundt i haven. Nu kan du finde det rigtige sted, alt efter hvor der er læ for vind og vejr. Så kan du nyde varmen og den levende ild fra dit nye bålfad og få endnu mere ud af de lange, lyse sommeraftener.

Viser alle 4 resultater

 • Bali bålfad
  Bålfade

  Bali bålfad

  1.295,00 DKK2.495,00 DKK
 • Bålfade

  Dubai

  1.295,00 DKK2.495,00 DKK
 • Bålfade

  Viking

  1.495,00 DKK2.595,00 DKK
 • Bålfade

  Porto

  1.545,00 DKK2.595,00 DKK

Vores bålfade er mere end bare varme og hygge

Hvis du er på udkig efter et bålfad, som kan mere end bare give varme og hygge, så er du havnet det rigtige sted. Med et bålfad fra Gastro & Garden, kan du nemlig samtidig med hyggen, lave bålmad på dit bålfad. Med vores brede vifte af tilbehør, omdannes dit bålfad til en bålgrill nemt og hurtigt. Med en grillrist eller stegeplade fra Gastro & Garden, fungere dit bålfad nu som et lille udekøkken. Nu er det let at tilberede alt fra pølser og grøntsager til en god bøf, ja kun fantasien sætter grænser. Hele udvalgt af bålfade er fremstillet i god godstykkelse af høj kvalitet og smukt design, som sikre stabilitet og en lang levetid til en fornuftig pris.

Smukt designs og forskellige modeller

Vores udvalg af bålfade kommer i forskellige størrelser og designs, så du altid kan finde et bålfad, som falder i din smag og passer til dit behov. Vælg mellem størrelser på ø60 cm, ø70 cm, ø80 cm eller det helt store bålfad på ø100 cm. Vi har helt sikkert et bålfad, som passer ind i din have eller på din terrasse. Se blandt andet vores Porto bålfad, som er håndlavet i kvalitets jern, hvilket giver en stærk konstruktion der holder i årevis. Dette bålfad opnår et råt, rustent look som fremstår virkelig flot med tiden. Hertil kan der også tilkøbes et låg hvis ønsket.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}