Trustpilot

Bålfade.

Kategorier

Bålfade.

Med bålfade kan du glæde familie og venner med et hyggeligt samlingspunkt. Her på siden finder du vores udvalg af bålfade til haven, som er af kvalitetsrige materialer, der holder længe. Det er en perfekt erstatning til den traditionelle bålplads, fordi du med et bålfad slipper for at grave ud og anlægge en bålplads. Du kan nemt flytte bålfadet alt efter, hvor der er læ for vinden.

Udvalget består af bålfade i flotte designs i forskellige størrelser. Vi har bålfade lige fra Ø 60 cm og helt op til Ø 200 cm. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige netop det bålfad, der passer til din have.

Viser alle 7 resultater

 • -24% Bali bålfad
  Bålfade.

  Bali bålfad

  843,75 DKK1.884,38 DKK
 • -21%
  Bålfade.

  Dubai

  885,94 DKK1.982,81 DKK
 • Bålfade i CorTen stål
  Bålfade.

  Bålfade i cortenstål

  950,00 DKK2.145,00 DKK
 • -16%
  Bålfade.

  Viking

  1.040,63 DKK2.179,69 DKK
 • -14%
  Bålfade.

  Porto

  1.139,06 DKK2.235,94 DKK
 • Bålfad i CorTen stål
  Bålfade.

  Bålfade på ben i cortenstål

  1.975,00 DKK
 • Bålfade i CorTen stål
  Bålfade.

  Store bålfade i cortenstål.

  3.245,00 DKK10.945,00 DKK

Skab et hyggeligt samlingspunkt med bålfadet.

Der findes næsten ikke noget bedre end lune sommeraftener med familien. Og med et bålfad kan du tage de hyggelige stunder til helt nye højder. Her kan du nemt rykke på bålfadet, tænde det og nyde bålets varme. Alle vores bålfade er lavet af kvalitetsmaterialer, som garanterer en lang holdbarhed i al slags vind og vejr.

Uanset om det er til gårdhaven, terrassen, haven eller noget helt fjerde, er et bålfad en god investering. De lyse sommeraftener bliver langt hyggeligere, når man samles med familien eller vennerne omkring levende ild og varme. Vi tør godt garantere, at du finder et bålfad, der passer til din have i vores sortiment – uanset om du søger et lille eller stort bålfad.

Hyggelige sommerstunder: Lav mad over bålfadet.

Vores bålfade kan godt være mere end bare hygge og varme. Du kan nemlig nemt lave snobrød over bålet, og hvis du vil gøre endnu mere ud af det, kan du købe en grillrist eller stegeplade dertil. På den måde forvandler bålfadet sig til en bålgrill, hvor du kan tilberede al slags mad – lige fra en god bøf til lækre grøntsager.

Hvis du elsker følelsen af levende ild i haven, kan du tage et kig på vores grillbriketter og røgvarer. Eller se vores udvalg af tilbehør til servering og tilberedning, hvorunder du finder blandt andet knive og grillforklæder. Du kan også tage et kig på vores bålgrill.

Gastro & Garden står klar til at hjælpe dig.

Hos Gastro & Garden er vi leveringsdygtige i en lang række produkter, som er med til at gøre haven til et endnu mere hyggeligt sted at være. Vi gør altid lidt ekstra ud af det, når du handler hos os. Vi vil nemlig altid gerne have, at du får den bedste oplevelse.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig – uanset kompleksiteten af dit spørgsmål. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af siden her.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.