Trustpilot

Få inspiration til den giftfrie og selvforsynede køkkenhave. 

 

Hvis du gerne vil være selvforsynende med grøntsager,
så kan du finde mange produkter hos Gastro & Garden, der kan hjælpe dig godt på vej.

Vælg hvilket område du ønsker at finde inspiration inden for i menuen til venstre.

Den giftfrie køkkenhave.

At have en køkkenhave er en skøn måde at få adgang til friske, økologiske grøntsager og krydderurter, samtidig med at det også kan være en måde at spare penge på.

Derudover er det også en hyggelig måde at tilbringe tid udendørs på. Hvis du leder efter inspiration til din køkkenhave, kan Gastro & Garden være et godt sted at starte.

Gastro & Garden har et stort udvalg af produkter, specielt designet til at hjælpe dig med at få det bedste ud af din køkkenhave, uden at skulle bruge giftige pesticider. På siden “Den giftfrie køkkenhave” kan du finde alt i udstyr, såsom højbede, væksttunneler, misbænke, selvvandene potter og meget mere, der gør det nemmere for dig at dyrke dine egne grøntsager, uden at skulle bekymre dig om skade på miljøet eller din sundhed.

Gastro & Garden tilbyder også en række inspirationsfilm og vejledninger, som du kan få stor nytte af, hvis du ønsker at få mest muligt ud af din køkkenhave. Så hvis du ønsker en giftfri køkkenhave, er Gastro & Garden det perfekte sted at starte, og du vil med garanti finde det, du søger.

Føler du dig inspireret?

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.