Trustpilot

Stenpaneler - Stonewall

Kategorier

Stenpaneler - Stonewall

Stonewall og stenpaneler

Stonewall: Se vores brede udvalg indenfor stonewall og stenpaneler. Ægte natursten med unik struktur – i et utal af farver, få lige præcist det udtryk du gerne vil have. Skab en trendy stenvæg i ethvert rum.
Brug vores udvalg til at få en stemningsfyldt stenvæg i dit hjem, i butikken eller i restauranten – et nemt gør-det-selv produkt.

Viser alle 5 resultater

 • Stenpaneler - Stonewall

  Black Marbel Stonewall – Stenvæg paneler

  569,00 DKK
 • Stenpaneler - Stonewall

  Crystal White Stonewall – Stenvæg moduler

  579,00 DKK
 • Stenpaneler - Stonewall

  Champagne Stonewall – Stenvæg moduler

  695,00 DKK
 • Stenpaneler - Stonewall

  Romantik Stonewall – Stenvæg paneler

  695,00 DKK

Mange forskellige varianter til stenvæg

 Vi har mange forskellige varianter af stenpaneler.

Græsk MultiColor stenpaneler til stenvæg er lavet i natur kvarts skifer der har en naturlig variation og strukturerede overflade, som giver stenene et helt unikt farvespil.

Græsk kvarts skifer Black quarts Stenvæg – stonewall paneler er lavet af natur quarts skifer der har en naturlig variation og strukturerede overflade, som giver stenene et helt unikt farvespil.

Græsk Yellow stone wall: Stenvæg paneler er med sin gullige nuancer og overflade et helt unikt stenvægs modul der passer perfekt til et træ gulv.

Græsk green Quartz Stenvæg – stonewall paneler har et flot glimtene spil i grønne og lyse farver der tilføjer boligen en helt speciel stemning.
Green Quartz stenvæg moduler kan anvendes både ude og inde.
Black Slate (sort naturskifer): Black Slate stenpaneler til stenvæg er tildannede af ren klippe og er uovertrufne, hvad angår holdbarhed, æstetik og miljø. Den nydelige gråsorte farve på Black Slate stenvægspaneler er naturens egen farve, og overfladestrukturen veksler smukt i lyset og giver alle lodrette flader et helt specielt og spændende udseende. Denne slags naturskifer kan oxidere med tiden, særligt ved udendørs montering, men vil for bestandigt fremstå med smukke naturlige farver.

MultiColor: Stenpaneler af skifer har et højt indhold af jernoxider, som giver skiferen et specielt rustikt udseende med et unikt farvespil. Overfladens udseende ændres særligt ved udendørs montering, hvor klimapåvirkninger kan fremme overfladeoxideringen over en årrække. Naturskifer har en lang holdbarhed, der gør stenvægsmodulerne til et stensikkert valg, såvel indendørs som udendørs.

Yellow Wooden: Denne type stenpanel er med sin træ-lignende overflade og farve et helt unikt stenvægsmodul, som passer perfekt til et trægulv.

White Quartz:Denne type stenpanel har et flot glimtende spil i hvid-gule farver, der tilfører boligen en helt særlig stemning. White Quartz stenvægsmoduler kan anvendes såvel indendørs som udendørs.

Rustikkke stenpaneler med z samlinger
Rustikke stenpaneler har en afvekslende struktur er opbygget af ægte natursten på en armerings net og cement. Naturstens panelerne er udformet i en forskudt Z form, der har den fordel at man undgår synlige samlinger og dermed får en mere naturlig stenvæg.

Holdbarhed

Med en forventet levetid på 100 år er Gastro & Gardens stenvægs –  stonewall moduler en løsning, der holder i længden – både ved indendørs og udendørs brug.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}