Trustpilot

Rustikke stenvægge og stenmure

Kategorier

Rustikke stenvægge og stenmure

Er du også helt forelsket i husfacaderne i Sydeuropa, som består af flotte sten og fliser? Det er vi nemlig. Derfor har vi et stort udvalg af rustikke og enestående kampestensskaller, som kan bruges til at bygge de helt unikke stenvægge og -mure i sydeuropæisk stil. Vores sten er importeret fra stenbrud i Grækenland og det sydlige Bulgarien. Derfor er du sikker på at få den helt rigtige og autentiske stemning, når du skal bygge din stenmur.

Udvalget består af en lang række stenvægge i forskellige materialer, størrelser og farver. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige netop den stenvæg, som matcher din personlige stil. Vi gør desuden opmærksom på, at hver enkelt sten er skåret således, at bagsiden er plan. Det gør det nemt at sætte stenene op med almindelig fliseklæber.

Viser alle 12 resultater

 • Brudfliser

  Andesit A2 ZS Rustik

  529,00 DKK629,00 DKK
 • -20% Black pearl stenvægStenvæg
  Rustikke stenvægge og stenmure

  Black Pearl

  756,00 DKK
 • -20% Tobacco Gray Stenvæg
  Rustikke stenvægge og stenmure

  Tobacco Grey

  756,00 DKK
 • -20% Silver sand rustik Stenvæg
  Rustikke stenvægge og stenmure

  Silver Sand

  756,00 DKK
 • -20% Cassandra Beige Sten væg
  Rustikke stenvægge og stenmure

  Cassandra Beige

  756,00 DKK
 • -20% Rio Caramel Stenvæg
  Rustikke stenvægge og stenmure

  Rio Caramel

  756,00 DKK
 • -20% Mocca Cartago Stenvæg
  Rustikke stenvægge og stenmure

  Mocca Cartago

  756,00 DKK
 • -20% Rosso Alicante stenvæg
  Rustikke stenvægge og stenmure

  Rosso Alicante

  756,00 DKK
 • -20% Metal Silk Stenvæg
  Rustikke stenvægge og stenmure

  Metal Silk

  756,00 DKK
 • Rustikke stenvægge og stenmure

  Delos Ivory

  895,00 DKK12.082,50 DKK
 • Rustikke stenvægge og stenmure

  Gnejs golden facadesten

  895,00 DKK11.931,25 DKK
 • Brudfliser

  Limestone Grey 30m2

  8.445,00 DKK

Få en stenvæg i sydeuropæisk stil.

Med en stenvæg kan du nemt få opbygget en helt unik facade af natursten, som giver associationer til hyggelige gader og bygninger i Sydeuropa. Vores udvalg af stenvægge består af en lang række sten, som er både ensfarvede og forskelligfarvede. Hvis du ønsker det flotte farvespil mellem stenene, kan du tage et kig på vores Metal Silk, hvor de grå og orange toner skaber en helt unik harmoni. Er du derimod mere til ensfarvede sten, kan du tage et kig på vores Rio Caramel.

Uanset hvad du er mest til, vil de smukke sten pryde enhver væg og danne rammen for en hyggelig, autentisk stemning i rummet. Hvis du ligesom os synes, at sten kan noget helt specielt, kan du tage et kig på vores dekorative pyntesten til haven, belægningsfliser til udendørs eller vores akvariesten.

Stenvægge og -mure til både indendørs og udendørs.

Den famøse stenvæg eller stenmur kan bruges næsten over alt – indendørs såvel som udendørs. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor de flotte sten skal bruges. Det gælder uanset, om det er til vinkælderen, bag brændeovnen, til facaden eller måske i køkkenet, badeværelset eller sågar stuen.

Hver enkelt sten er skåret, så bagsiden er plan. Det gør det nemt at montere de forskellige sten med almindelig fliseklæber. De forskellige størrelser giver et harmonisk og elegant spil, som gør væggen helt unikt.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Har du spørgsmål omkring vores stenvægge eller andet i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os nemlig altid efter at give dig en god oplevelse, når du handler hos os.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig – uanset kompleksiteten af dit spørgsmål. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af siden her.

 

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.