Søsten - Strandsten - Flodsten

Kategorier

Strandsten, søsten og flodsten til haven

Vores strandsten, søsten og flodsten kommer i et væld af forskellige farver, størrelser og stentyper. Disse natursten kan bruges alle steder til dekoration i haven, hvad end det er ved kanter omkring hus, gårdspladser, havesti – og bede – kun fantasien sætter grænser for, hvor du kan gøre brug af vores sten. Stenene fås i flere sorter som skifter nuancer efter vejret. Vi har både granit, marmor og græske sten i grønne og røde farver. Find de rigtige strandsten og søsten her.

Viser alle 7 resultater

Anvendelse af pyntesten

Søsten, strandsten og flodsten anvendes typisk som pyntesten i haven eller ved kanterne omkring huset. Derudover kan du bl.a. anvende disse til: blomsterdekorationer, stenhaver, indkørsler, gårdspladser, blomsterbede, havesti, havegange, gravsteder, kirkegårde, japanske haver, kinesiske have mm. Vi er stolte over udvalget af vores strandsten og søsten, som udvælges med kvalitet og æstetik for øje.

Typer af strandsten og søsten

Vores sten kommer i flere varianter: hvide marmor sten som giver et enkelt og stilrent look, grøn marmor søsten med hvide striber som har et naturligt afdæmpet udseende, samt græske røde sten som virkelig fremhæver f.eks. et bed i haven. Er du mere til en sydlandsk stil, som emmer af sol og strand, har vi hvide marmor strandsten med brune striber som giver det helt rigtige look.

I tvivl om hvilke sten du skal vælge?

Er du i tvivl om hvilke strandsten / søsten du skal vælge kan du altid tage kontakt til os – vi sidder klar med råd og vejledning så du kan vælge de helt rigtige sten til dit projekt. Vi er leveringsdygtige i både store og små kvantum, så finder du ikke den rigtige mængde sten her på siden, giv os da et kald, så hjælper vi dig på vej.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}