Trustpilot

Pyntesten til haven.

Kategorier

Pyntesten til haven.

Pyntesten af ægte natursten til haven

Pyntesten til haven: Opfrisk dit blomsterbed med vor flotte pyntesten  Stort udvalg i mange flotte farver og varianter. Vi tilbyder sten indenfor kategorierne: skærver, strandsten, søsten, flodsten, brudsten samt store specielle havesten og kampesten. Pyntesten kan bruges mange forskellige steder i din have, indkørsel, blomsterbed, havesti/havegang og gårdsplads. Derudover har vi sten, som passer perfekt, hvis du vil anlægge en kinesisk eller japansk have.

Anvendelse af pyntesten

Vores pyntesten kommer i et væld af forskellige farver, nuancer og stentyper. Så uanset, hvilket udtryk du vil give din have, så kan du finde pyntesten lige her. Pyntestene kan klassificeres under skærver, brudsten, flodsten, herunder strandsten og søsten – disse kan anvendes til: Alpine haver, stenhave, indkørsler, gårdspladser, blomsterbede, havegang, gravsteder, kirkegårde, japanske haver, kinesiske have, havedam, parkeringspladser, og til belægning på havegang og gårdspladser. Ja, det er kun fantasien der sætter begrænsninger for hvor skærver, flodsten og brudsten kan bruges. Vælge mellem lavasten, kalksten, marmor, andesit, granit,  troldesten, grottesten og tuf sten.

Pyntesten af natursten

Natursten er med deres naturlige variation og farvespil meget smukke og  bliver kun flottere med tiden, da de opnår en slags patina. Pyntesten af natursten giver en smuk og rolig flade, som skaber en fantastisk synsmæssig effekt når de skifter farve fra våd til tør, og så er stenene til med nemme at lægge ud i haven. Har du brug for hjælp til at udvælge hvilken stensort som passer til dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}