Fliser og Klinker

Kategorier


Udendørs – klinker og skifer fliser.
Fliser og klinker af natursten til belægning til terrasse, havegang og gangsti
Kvarts skifer fliser til udendørs belægning. Sten-design.dk lancerer nu en superflot serie af græske kvarts skifer fliser til udendørs belægning, som havefliser og terrassefliser.
Klik på billederne for at vælge den stentype du ønsker. Ved hver enkelt produkt er et GALLERI med billeder til inspiration.
 Har du et projekt på minimum 40 m2, så laver vi gerne et godt tilbud til dig.

Viser alle 4 resultater

Udendørs-klinker og skifer fliser er lavet af natursten, som er velegnede til terrasse, havegang og havesti. Klinker og fliser til udendørs brug er nemme at lægge – med eller uden fuge, afhængig af hvilken type sten, der anvendes. Vores udendørs-klinker og skiferfliser er udvalgt, så de egner sig til det nordiske klima. Stenene er frostsikker og påvirkes ikke af den store forskel mellem kulde, varme og nedbør.

Vi har nu nok Danmarks største udvalg af klinker og fliser til udendørs brug.
Vort sortiment omfatter bla. Græske fliser og klinker som er vor nyeste og mest spændene sten produkt til terrasse, havegang og havesti, ja kun fantasien sætter grænser.

Derud over har vi klinker og fliser fra en stor del af syd og Østeuropa bla, Bulgarien, Slovakiet og Italien
Vores udendørs klinker og fliser er udvalgt, så de egner sig til det nordiske klima. Stenene er frost sikrere og påvirkes ikke af den store forskel mellem kulde, varme og nedbør.

Vores kvarts skiferfliser til udendørsbelægning kan lægges på samme måde som almindelige betonsten i sand. ved tykkelse på minimum 20-40 mm er denne skifer ligeså stærk som en betonflise på 6 cm.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}