Trustpilot

Belægningssten. Fliser til udendørs belægning

Kategorier

Belægningssten. Fliser til udendørs belægning

Belægningssten og belægningsfliser i natursten

Natursten som belægningssten og belægningsfliser giver et utrolig flot farvespil og er det perfekte valg når man ønsker at skabe en,  smuk terrasse, havegang eller indkørsel.

Find de helt rigtige, natursten som belægningsfliser og belægningssten, havefliser eller terrassefliser her.
Vores sortiment af naturstens fliser er nøje udvalgt og indeholder bl.a. eksotiske sten og fliser fra egen import. Så lad dig inspirere til at finde de fliser af natursten til belægning, som passer helt perfekt til dit hus eller have. Om det er havesti, havegang, et terrasseområde eller måske endda indkørslen, som skal have nyt udseende og underlag – har vi stenene til dig.

Belægningsfliser i ægte natursten

Her finder du både fliser og klinker i ægte natursten, men også chaussesten og brosten. Vi sælger kun ægte natursten, ikke kunstige produkter som keramik eller beton, hvilket sikre at stenenes egenskaber og holdbarhed bevares. Derudover får man glæde af de flotte nuancer fra naturens side som netop bibeholdes med ægte natursten. Derved får man sten, som har mulighed for at ændre udseende alt efter vejr og årstid.

Havefliser og terrassefliser med middelhavsstemning

Terrassefliser af natursten er lig med middelhavsstemning og et væld af arkitektoniske muligheder
for en anderledes terrasse. Man kan skabe sin helt egen unikke terrasse med terrassefliser i natursten. Ja, kun fantasien sætter grænsen.

Havegang og havesti

Med vores udvalg af belægningssten i ægte natursten er der uendelige muligheder for at lave sit helt personlige udtryk. Man kan skabe sin helt egen unikke havegang eller havesti med det farvespil natursten giver, hvad enten man vælger brudfliser, mosaik-fliser, antiksten, fliser og udendørsklinker, chaussésten eller brosten. Vi har et væld af spændende natursten og et stort udvalg i form og farver. Natursten holder evigt og bliver ved med at ændre sig, afhængig af lys og luftfugtighed.

Belægning af indkørslen

Når man vil belægge en indkørsel med natursten, er det vigtigt at overveje hvilken trafik der bliver i indkørslen. Som tommelfingerregel kan man ved normal trafik, det vil sige biler op til 3 ton, vælge en natursten med en tykkelse på over 3 cm, ved tung trafik (lastbiler mm) over 6 cm.

Hvad er brosten og hvad er chaussésten?

Begrebet brosten bruges lidt tilfældigt, men dækker over groft tilhuggede sten i størrelsen 14 x 20 x 14 cm. De mindre på f.eks. 10 x 10 x 10 cm anvendes typisk mellem fortovsfliser, til havegange og terrasser og kaldes chaussésten. Endelig er der de helt små mosaiksten på f.eks. 5 x 5 x 5 cm.

Du kan selvfølgelig altid tage kontakt til os for professionel rådgivning til dit have-projekt.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}