Trustpilot

Stendige, Stensætning og Støttemur

Kategorier

Stendige, Stensætning og Støttemur

Stendige – stensætning:

Stendige og kampestensmur i din have skaber liv den give feks. husly til f.eks. biller, tudser og firben. Dyr og insekter kan gemme sig i de hulrum der vil opstå mellem stenene. De kan også ligge på stenene og bage i solen hvilket så de varmes op, hvilket f.eks. firben, guldsmede og sommerfugle er begejstret for. Jord bag stensætningen giver dyrene mulighed for at grave sig længere ind og lave en bolig for vinteren. Jorden i stendiget giver grobund for et væld af blomster som kan tiltrække maser af insekter, som igen vil være føde for fuglene.

Sten til Stendige, højbede og støttemur

Vores natursten til støttemur, stendige, stensætning og højbede er lette at arbejde med da de, i modsætning til marksten, er forholds vis flade på over og underside. Så, hvad enten man planlægger at lave et højbed eller en støttemur, stensætning eller et stendige så har vi stenene der med deres naturlige variation og farvespil giver et smukt og rolig flade og skabe en fantastisk synsmæssig effekt når de skifter farve fra våd til tør.
Vores havesten til stendiger kommer i forskellige farver herunder i lavasten, andesit, kalksten og gneiss.

Viser alle 5 resultater

 • Stendige, Stensætning og Støttemur

  Andesit A2 stenmur

 • Stendige, Stensætning og Støttemur

  Lava Højbed

  3.445,00 DKK
 • stendige i grå andesit
  Stendige, Stensætning og Støttemur

  Andesit A1 stenmur

  4.945,00 DKK
 • Massiv stenmur

  Gylden/grå gneiss massiv stenmur

  5.394,00 DKK
 • Stendige, Stensætning og Støttemur

  Grå kalksten

  8.445,00 DKK

Stensorter til stendige og støttemur

Alt efter hvilket stilart du kunne tænke dig til dit stendige, tilbyder vi flere stensorter – hver med deres egen charme, udtryk og nuancer. Vores natursten til stendiger kommer i følgende varianter: grå kalksten, lava sten, andesit samt gneiss i forskellige gyldne og grå nuancer.
Hvis du er i tvivl om hvilken stensort du skal vælge, kan du altid tage kontakt til Gastro & Garden og få gratis og uforpligtende rådgivning. Vi har mange års erfaring med sten og kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige sort, som passer til dine behov.

Hvorfor vælge natursten til stendige

Årsagen til at natursten netop er særligt anvendelige til stendiger og højbede er, at deres naturlige egenskaber og materialer betyder at stenene arter sig efter vejrforholdene alt, hvilket betyder farve- og nuanceskift. Samtidig er hver sten unik, hvilket betyder at der skabes et helt naturligt lysindfald på stenene og et naturligt samspil med resten af din have. Derudover har stenene den egenskab, at de får ‘patina’ og de derfor bliver flottere med tiden, hvor de vil blive ved med at ændre udseende. Ift. anvendeligheden, er natursten til stendige til haven, nemme at tilpasse og arbejde med, grundet deres flade struktur.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.