Trustpilot

Trædesten

Kategorier

Trædesten

Trædesten til sti og have

Vores trædesten og Bordursten vil pryde enhver have, hvad enten man ønsker at lave en havegang eller en gangsti i græsplænen. Trædestenene kan bruges til japanske og kinesiske haver eller som trædesten ved gravsted på kirkegården.
Alle vores trædesten og Bordursten er af ægte natursten og kommer i et væld af farvenuancer, former og stentyper.

Vi har noget for enhver smag – se hele sortimentet her.

Viser alle 9 resultater

Valget af trædesten og Bordursten.

Vi ved det kan være svært når man skal vælge trædesten og bordursten til haven, da det ikke er en ting man bare sådan lige skifter. Det kræver jo noget arbejde at belægge sin have med trædesten eller bordursten.
Noget helt andet er, hvilken stenarter som falder i din smag – og hvad passer ind til dit hus og have.

Form, størrelser og farver på dine trædesten.
Skal det være trædesten i granit eller skifer hvilken form skal de have – runde, kantet eller bare naturlige?

Så er der jo også farven.
Vi tilbyder røde, sorte, grønne, grå, brunlige trædesten og hvad med størrelsen. Skal det være store trædesten, små eller noget midt imellem så du kan du hos Gastro & Garden vælge dine trædesten lige i de former, farver og størrelser der passer til dit hus og have.

Trædesten & Bordursten: Stentyper og anvendelighed

Vi har trædesten og Bordursten i flere forskellige typer og nuancer. Vores trædesten kommer i stentyper som: Granit, Skifer, Andesit, Gneiss, mm .

Vi har også Græske Bordursten som er en trædesten med et klassisk og afdæmpet udtryk i grålige toner, som passer ind i langt de fleste haver.
Stenene er særligt anvendelige når man færdes i havegange eller stier, hvor man gerne vil sikre at man ikke træder ved siden af og ødelægger jord eller bed (deraf navnet ‘trædesten’). Trædesten kan også være flotte til dekoration og pynt i haven. Vi står selv for importen af alle vores trædesten og Bordursten, så vi kan derfor garantere et nøje udvalgt sortiment med henblik på at tilbyde det bedste og flotteste sorter i natursten.

Vi håber du finder de trædesten du søger hos os. Vi har mange års erfaring med håndtering af trædesten og kan som specialister stå inde for alle vores sten-produkter.

Bordursten i haven.

Bordursten er en flisetype med et lang og smal udtryk, typisk format på 30 – 45 cm bredde, faldende længder 60-90 cm ofte af granit.

Anvendelse af Bordursten.

Bordursten anvendes ofte som trædesten i forbindelse med en havesti eller til trapper, som kanter og belægninger.

Som trædesten er bordursten meget velegnede de kan evt. omkranses af chaussesten, pigsten, græs, flodsten og skærver.

Vi håber du kan finde inspiration nok her på siden til at finde de helt rigtige sten – men er du stadig i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen med råd og vejledning, så vi kan hjælpe dig videre i processen og finde den helt rigtige stensort – og mængde af sten.

Så tøv endelig ikke med at tage kontakt os for professionel og uforpligtende vejledning her.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.