Trustpilot

Brudfliser

Kategorier

Brudfliser

Brudfliser i ægte natursten

Danmarks flotteste udvalg af brudfliser til belægning af terrasse, indkørsel, havegang og havestier mv. Brudfliserne ‘brydes’ sådan, at overfladen bliver homogen og plan. Vores brudfliser er nøje udvalgt fra egen import, så de egner sig til klimaet her i Norden og ikke påvirkes af den store forskel mellem kulde, varme og nedbør.

Viser alle 10 resultater

Om brudfliser

Brudfliser er flade på over- og underside, tykkelsen er 1-2 cm og 2-4 cm til terrasse, havegang og havesti og 4-7 cm og 7-10 cm til indkørsel.
Bemærk at stykantal angives pr. m² dette er dog kun vejledende, da brudfliser har forskellige former, så der af hensyn til pakningen kan være mindre afvigelser.
Alle vor brudfliser, til belægning, er nøje udvalgt, så de egner sig til det danske klima. Stenene påvirkes ikke af den store forskel mellem kulde, varme og nedbør.

Brudflisers anvendelighed

Brudfliser som havefliser er velegnede til belægning af terrassen, havegange og gangstien. Vores brudfliser er af ægte natursten, som er ‘tumblede’, hvilket giver stenene runde og bløde kanter. Dette giver samtidigt et antikt og naturligt look. Brudfliserne kan som nævnt anvendes til belægning af terrasser, havegang og gangsti – hvilket kan være med eller uden fuge, afhængig af hvilken type sten, der anvendes.

Typer af brudfliser

Vi har fliser i flere stensorter: porfyr, græsk skifer i flere farver (kavala, karistos, siki), gneiss (grå og golden) samt andesit i 3 forskellige farvenuancer. Lad dig inspirere og find de helt rigtige brudfliser som passer til dit hus eller have.
Er du i tvivl, kan du ikke finde de rigtige, eller i tvivl om hvor mange brudfliser du skal bruge – så tøv ikke med at give at kontakte os, så hjælper vi dig på vej med professionel vejledning.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.