Trustpilot

Havefliser og Klinker

Kategorier

Havefliser og Klinker

Havefliser, af natursten,  til udendørs belægning.

Havefliser og klinker af natursten som belægning til terrasse, havegang og gangsti der bare vil blive smukkere og  smukke som tiden går.
Gastro & garden importer selv alle vor natursten`s havefliser fra syd & øst Europa og har igennem de sidste 15 år samlet et helt unikt udvalg af fliser til haven i ægte natursten.

Bliv inspireret på vores shop og bestil nemt de natursten der passer lige til dit projekt og få dem leveret lige til døren

Viser alle 4 resultater

Udendørs-klinker og skifer fliser er lavet af natursten, som er velegnede til terrasse, havegang og havesti. Klinker og fliser til udendørs brug er nemme at lægge – med eller uden fuge, afhængig af hvilken type sten, der anvendes. Vores udendørs-klinker og skiferfliser er udvalgt, så de egner sig til det nordiske klima. Stenene er frostsikker og påvirkes ikke af den store forskel mellem kulde, varme og nedbør.

Vi har nu nok Danmarks største udvalg af klinker og fliser til udendørs brug.
Vort sortiment omfatter bla. Græske fliser og klinker som er vor nyeste og mest spændene sten produkt til terrasse, havegang og havesti, ja kun fantasien sætter grænser.

Derud over har vi klinker og fliser fra en stor del af syd og Østeuropa bla, Bulgarien, Slovakiet og Italien
Vores udendørs klinker og fliser er udvalgt, så de egner sig til det nordiske klima. Stenene er frost sikrere og påvirkes ikke af den store forskel mellem kulde, varme og nedbør.

Vores kvarts skiferfliser til udendørsbelægning kan lægges på samme måde som almindelige betonsten i sand. ved tykkelse på minimum 20-40 mm er denne skifer ligeså stærk som en betonflise på 6 cm.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.