Trustpilot

Chaussésten, pigsten og brosten.

Kategorier

Chaussésten, pigsten og brosten.

Her på siden finder du vores udvalg af chaussésten og brosten i den fineste italienske granit samt vores håndsorterede, flade pigsten fra Grækenland. De flotte natursten er ideelle til udendørs belægning af terrassen, indkørslen, havestien og meget andet. Kun fantasien sætter grænser for, hvor du kan bruge stenene. Uanset hvad er du garanteret et flot underlag med et harmonisk farvespil og en autentisk stemning fra Sydeuropa.

Udvalget af naturstene fås i en lang række størrelser, så du kan få lige netop det resultat, du ønsker. Gå på opdagelse i vores sortiment og find de natursten, der matcher din belægning. Du finder mere information om priser på de enkelte produkter ved at klikke på dem.

Viser alle 4 resultater

 • pigstenhvid pigsten
  Chaussésten, pigsten og brosten.

  Pigsten

  30,00 DKK6.290,00 DKK
 • profyr brudfliser våde
  Chaussésten, pigsten og brosten.

  Binder – Kantsten

  135,00 DKK165,00 DKK
 • Chaussesten
  Chaussésten, pigsten og brosten.

  Chaussesten mix farve

  695,00 DKK1.295,00 DKK
 • Chaussésten, pigsten og brosten.

  Brosten.

  748,75 DKK1.129,00 DKK

Italienske chaussésten og brosten til udendørs belægning.

Vores chaussé- og brosten er af italiensk granit. Med den stentype kan du være sikker på, at stenene blandt andet er samme størrelse og har en jævn overflade. Det giver færre omkostninger, når stenene skal lægges – og desuden er disse sten mere skridsikre og støjafgivende. Vores udvalg af chaussésten kommer i forskellige størrelser og mål fra 6 x 8 cm til 10 x 10 cm. Takket været vores store sortiment kan du nemt finde den størrelse, som passer bedst til dit haveprojekt.

Ligesom chaussésten er brosten ideelle til belægning af indkørslen, havestien, havebedet eller noget helt fjerde. Vores udvalg af brosten fås i specialmål og har et vidunderligt farvespil af grå-, rød- og gullige nuancer. Her finder du ligeledes både store brosten og små brosten.

Fælles for både chaussésten og brosten er, at de pryder ethvert areal og giver et dekorativt underlag til haven. Du kan desuden bygge en hyggelig bålplads med chaussésten og samle familien til hyggelige stunder omkring den levende ild.

Håndsorterede og flade pigsten fra Grækenland.

Med vores flade pigsten kan du lave en idyllisk og charmerende havegang, eller du kan supplere med pigsten til de mere jævne gangflader. De kan også bruges som pyntesten langs huset eller endda som en hyggelig bålplads i haven. Mulighederne med pigsten er mange, og kun fantasien sætter grænser. Du kan købe vores pigsten enkeltvis, pr. kvadratmeter eller i paller.

Ønsker du at lave en gangsti med pigsten, skal du blot grave omtrent 20 cm jord op, fylde med almindeligt grus, stampe det godt ned, vande det og lægge pigstenene som et puslespil. For at undgå ukrudt i fugerne anbefaler vi, at du fylder din belægning med sand.

Sten og fliser i alle afskygninger.

Hos Gastro & Garden har vi et stort udvalg af belægningssten og -fliser til haven. Tag blandt andet et kig på vores brudfliser, havefliser og -klinker og vores trædesten. Vi er leveringsdygtige i en lang række materialer, som gør haven endnu hyggeligere at opholde sig i.

Har du spørgsmål omkring vores sten, fliser eller noget helt tredje? Så står vi altid klar med kompetent og professionel rådgivning, så du finder det helt rigtige produkt til dine ønsker og behov. Du kan kontakte os på mail, telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af siden her.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.