Trustpilot

Belægningssten.

Kategorier

Belægningssten.

Ønsker du at pifte din terrasse, indkørsel eller havegang op med flotte natursten? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du vores udvalg af fliser og sten til udendørs belægning. Udvalget består blandt andet af brudfliser, havefliser, trædesten og brosten, som alle kan skabe et flot underlag i din have.

Hvad end det er til havestien, terrassen eller indkørslen, kan du være sikker på at få en autentisk stemning med vores natursten. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige netop de belægningssten, som matcher dine ønsker og behov.

Stort udvalg af natursten til udendørs belægning.

Hos Gastro & Garden forhandler vi en bred vifte af prisvenlige fliser og klinker i ægte natursten. Når du handler hos os, er du garanteret at få kvalitetsrige sten og ikke menneske fremstillede produkter såsom keramik eller beton. Vores natursten holder i enhver årstid og i ethvert slags vejr. Det eneste, der ændrer sig ved natursten, kan være farven alt efter lys og luftfugtighed.

Vores udvalg kommer i en lang række belægningssten- og fliser såsom brudfliser, havefliser og trædesten. Uanset hvilken stemning og størrelse eller hvilket farvespil og materiale du er på udkig efter, tør vi godt garantere, at du finder det hos os. Tag blandt andet et kig på vores havesten, chaussésten eller dekorative sten og pynt haven med flotte, skulpturelle sten.

Belægningssten til indkørsel, havesti, terrasse m.m.

Kun fantasien sætter grænser for det, du kan opnå med belægningsfliser- og sten. Ønsker du et nyt underlag til havegangen eller havestien? Vi har et væld af fine trædesten i flotte farver og nuancer, som skaber en hyggelig stemning i haven. Trænger terrassen til et nyt udseende? Så har vi flotte brudfliser med middelhavsstemning og sydeuropæisk charme.

Hvis du derimod ønsker at belægge indkørslen, skal du overveje, hvilken trafik og hvilke køretøjer der kommer på stenene. Som tommelfingerregel kan man ved normal trafik, altså biler der vejer op til 3 ton, vælge en natursten med en tykkelse på over 3 cm. Ved tungere trafik og køretøjer anbefales det at vælge en sten med en tykkelse på over 6 cm.

Har du brug for hjælp til dine belægningssten og udendørsfliser?

Vi står altid klar med professionel og faglig rådgivning, når du skal i gang med haveprojektet. Der er ikke dét spørgsmål, der er for komplekst for os. Vi ønsker nemlig, at du får en god oplevelse, når du handler hos os, så vi sætter en dyd i at finde et svar på ethvert spørgsmål.

Har du spørgsmål omkring vores sten, fliser eller andet i vores sortiment? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Det kan du gøre på mail, telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular. Du finder vores kontakt oplysninger i bunden af siden her.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.