Trustpilot
Søg
Close this search box.
Havepejse og udendørs brændeovne.

Kategorier

Havepejse og udendørs brændeovne.

Er du på udkig efter en ny havepejs eller en udendørs brændeovn? Så har vi hos Gastro & Garden et stort udvalg af havepejse og udendørs brændeovne i forskellige modeller, der matcher enhver pengepung, stil og design. De er lavet af solide materialer, som garanterer en god kvalitet og lang levetid, så du kan nyde de knitrende flammer år efter år. Fælles for alle havepejse er nemlig, at de bliver et hyggeligt samlingspunkt i haven for familien og vennerne.

Gå på opdagelse i vores sortiment af lækre udepejse og brændeovne, og find lige netop den, der matcher dine behov og ønsker. Vi tilbyder fri fragt på alle vores udepejse og brændeovne til haven.

Viser alle 11 resultater

Skab hygge i haven med en havepejs.

Med en have- eller udendørspejs kan familien samles om den varme og hygge, som de knitrende flammer giver. Det forlænger udesæsonen og sommeraftenerne, da havepejsen også fungerer som en lun terrassevarmer.

Udover at skabe hygge og varme giver havepejsen også et dekorativt udtryk til haven eller terrassen. Med vores udvalg finder du forskellige havepejse i forskellige design. Du finder blandt andet mexicanske havepejse med stilfulde former og flotte udskæringer, som giver et helt unikt look til haven.

Havepejse med fokus på flot håndværk og god kvalitet.

Vores udvalg af havepejse er lavet med øje for detalje, æstetik og unikt håndværk, som vil passe ind i enhver have. De er nemme og sikre at benytte, og de er udført i gode materialer. Det garanterer en god stabilitet og funktionalitet, hvor havepejsen kan placeres på enten græs eller terrasse, alt efter hvilken model du vælger.

Du finder forskellige havepejse med unikke detaljer, mulighed for opbevaring af ekstra brænde og meget mere. Du finder både billige havepejse og havepejse på tilbud, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Når du bestiller en havepejs hos os, bliver den sendt direkte fra vores leverandør Cooking King, hvilket sikrer dig den laveste pris.

Gør haven til et hyggeligere sted med Gastro & Garden.

Hvis du ligesom os elsker åben ild og hyggelige stunder i haven, kan du tage et kig på vores bålkurve, bålfade og tilbehør til båludstyr. Hos Gastro & Garden er vi leveringsdygtige i en lang række produkter, som gør haven til et endnu hyggeligere sted at være.

Vi tilbyder desuden altid professionel rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken havepejs du skal vælge. Det kan også være, at du har spørgsmål om noget helt andet? Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os. Vi gør os nemlig altid umage for at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Du kan enten ringe til os, skrive en mail eller udfylde vores kontaktformular, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af siden her.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.